Afiliere Tradesilvania 2022 - Castiga 50% din comisioanele afiliatilor tai timp de 3 luni. Crestere de pana la 500% a comisionului de afiliere crypto

Afiliere Tradesilvania 2022 - Castiga 50% din comisioanele afiliatilor tai timp de 3 luni. Crestere de pana la 500% a comisionului de afiliere crypto

Program de afiliere crypto 2022


Am lansat un nou program de afiliere crypto Tradesilvania.com care simplifica procesul de inscriere si ofera venituri semnificative pentru utilizatorii care recomanda platforma premium de investitii.


Asadar pentru fiecare client nou care se inscrie prin linkul tau de afiliere vei primi 50% din comisioanelele de vanzare sau cumparare crypto - FIAT pentru o perioada de 3 luni de la inscrierea persoanei pe site. Acest program se adreseaza afiliatilor persoane fizice inscrisi prin linkul de afiliere unic din contul tau.

Prin noul sistemul de afiliere  estimam ca veniturile tale din recomandari (affiliate) vor creste cu pana la 500% pe o perioada de 3 luni.

Afla mai multe informatii și cum poti activa programul de afiliere https://tradesilvania.com/ro/referral-marketing și nu uita sa share-uiesti acest link generat cu persoanele recomandate de tine.

Recomandam activarea serviciului din contul tau doar in cazul in care si transmiti acest link catre prietenii tai.

Cum arata in practica noul program de afiliere?

Cand  recomanzi 10 persoane pe platforma si fiecare tranzactioneaza 5000 EUR, poti primi un total cumulat pe 3 trei luni de aproximativ 600 EUR. Plata se face in moneda stabila USDT direct in contul de tranzactionare.

Gasesti modul in care aplicam comisioanele in sectiunea de intrebari frecvente:https://tradesilvania.com/ro/frequent-questions/ro-general/ce-comisioane-aplicati

Ne gandim constant la dezvoltarea ecosistemului si modul in care putem sa ne recompensam utilizatorii. Aceasta evolutie a programului de afiliere iti faciliteaza   un nou mod de a interactiona cu ecosistemul crypto.

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare referitoare la programul de afiliere crypto Tradesilvania.com la adresa [email protected] sau direct pe website, in sectiunea de intrebari frecvente.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la 64 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite  sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.
Intra in contul tau de tranzactionare sau creaza un cont nou.