Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, AVAX si SUSHI - 17 octombrie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizare globala: $2.31T (+0.42%)
📊 Volum total 24h: $80.55B (-25.08%)
💰 Volum DeFi: $3.73B (4.63% din total)
🔒 Volum Stablecoins: $73.13B (90.79% din total)
💵 Dominanta Bitcoin: 57.55% (+0.05%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC a format un model inverse head and shoulders cu divergenta bullish, ceea ce creste probabilitatea unei miscari bullish. Acest model poate fi considerat, de asemenea, un bull flag, ceea ce sugereaza o posibila continuare a tendintei. Pentru confirmare, avem nevoie de un breakout si de inchiderea unei lumanari deasupra zonei de rezistenta de 71,016 USD, ceea ce poate duce la tinte de 78,693 USD si 88,146 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

ETH a format un model W insotit de divergenta bullish, ceea ce creste probabilitatea unei miscari bullish. Pentru confirmare, avem nevoie de un breakout si de inchiderea unei lumanari deasupra zonei de rezistenta de 2,771 USD, ceea ce poate duce la tinte de 3,066 USD si 3,412 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD a format un canal descendent impreuna cu divergenta bullish, iar acestea impreuna cresc probabilitatea unei miscari bullish. Pentru confirmare, avem nevoie de un breakout si de inchiderea unei lumanari deasupra zonei de rezistenta de 31.07 USD, ceea ce poate duce la tinte de 34.75 USD si 39.36 USD.

Analiza Avalanche (AVAX)

AVAX a depasit linia de rezistenta si a format un model inverse head and shoulders impreuna cu divergenta bullish, ceea ce creste probabilitatea unei miscari bullish. Pentru confirmare, avem nevoie de un breakout si de inchiderea unei lumanari deasupra zonei de rezistenta de 33.07 USD, ceea ce poate duce la tinte de 40.74 USD si 48.30 USD.

Analiza SushiSwap (SUSHI)

SUSHI prezinta o structura bear flag, ceea ce creste probabilitatea unei miscari bearish. Pentru confirmare, avem nevoie de un breakdown si de inchiderea unei lumanari sub zona de suport de 0.70689711 USD, ceea ce poate duce la tinte de 0.66607517 USD si 0.62464804 USD.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.