Cel mai bun curs de schimb Bitcoin (RON)

Cel mai bun curs de schimb Bitcoin (RON)

Echipa Tradesilvania depune eforturi sustinute pentru a oferi clientilor platformei cele mai bune rate de schimb la criptomonede si un curs de schimb Bitcoin - RON cat mai bun in fiecare zi.
Cursul de exchange al principalelor criptomonede variaza foarte rapid in fiecare zi iar exchange-ul Tradesilvania foloseste un index multiplu de calcul pentru cursul Bitcoin - RON pe cae il oferim la tranzactiile cu criptomonede realizate in platforma Tradesilvania.
Majoritatea site-urilor de exchage criptomonede din Romania ofera doar curs de schimb Bitcoin - EUR ceea ce pentru persoanele din Romania este foarte dezavantajos din prisma faptului ca suma pe care doresti sa o schimbi in Bitcoin , Ethereum , TRON sau alte criptomonede ( Tradesilvania are disponibile 16 criptomonede in contul de client pentru exchange) trebuie prima data convertita in EUR si dupa aceea facuta o plata SEPA ( din Romania o plata costa intre 7-15 EUR / tranzactie ) si abia atunci poti sa cumperi Bitcoin cu EUR. In plus plata SEPA nu se confirma instant si poate dura pana la 48 de ore pentru a dispune de suma in EUR platita in contul tau de exchange.

Tradesilvania ofera tranzactiile fara comison direct din RON in Bitcoin, depozitul se poate face direct in RON ( transfer bancar sau plata cu card cu confirmare automata) iar cumpararea de Bitcoin cu RON este disponibila in cateva minute. Confirmarea transferurilor bancare in RON este foarte rapida pentru transferuri de lei in Romania.
In acest fel cursul de schimb pe care il vedeti pe site este foarte similar cu cel care il veti avea disponibil pentru schimbul Bitcoin - RON si in cazul in care decideti ca doriti sa investiti intr-o cripomoneda , sau aveti semnale de criptomonede de pe diferite grupuri de discutii ( Whatsapp sau Telegram sau Skype ) puteti profita de aceste semnale cu ajutorul platformei Tradesilvania.

La fel pentru retragerile FIAT aveti access la sumele din cont in cateva ore , imediat dupa ce ati efectuat schimbul din Bitcoin in moneda FIAT, printr-un simplu transfer bancar in Lei care ajunge in contul Dumneavoastra in cateva ore sau instant in cazul transferului in aceeasi banca din Romania.

Pentru a quantifica avantajele platformei Tradesilvania la cursul de schimb Bitcoin - RON , comparativ cu cumpararea Bitcoin - EUR de pe o platforma similara din Europa este suficient sa faceti calculul actual :
  17.000 lei  > la curs de schimb Banca Transilvania  (1 EUR = 4,181 RON ) >3534,30 Eur . din care scadem 10 EUR / Plata sepa. Suma EUR in cont exchange strain  = 3524,30 EUR.
Sa presupunem ca aceeasi suma doriti sa o transferati inapoi in contul in RON din Romania si avem :
3524,30 EUR  din care scadem comision de retragere 10 EUR ( estimare) , si avem o suma de 3514,30 EUR in cont in Romania pe care ii schimbam in RON la cursul de schimb Banca Transilvania ( 1 EUR = 4,762 RON ) si ne rezulta o suma in LEI : 16735,09 lei
Comparativ cu suma initiala avem o pierdere de :1.55% doar din comisioane de schimb valutar si transferuri bancare SEPA.
Aceste pierderi nu exista la tranzactionarea de criptomonede pe platforma Tradesilvania, iar acest lucru cumulat cu rapiditatea de depunere ,retragere si tranzactionare instanta ne face sa fim cea mai competitiva platforma de exchange criptomonede si Bitcoin din Romania .
In plus echipa de suport Tradesilvania este intotdeauna disponbila pentru intrebari si va ofera cele mai avantajoase solutii.  
Sunteti pregatiti pentru investitii avantajoase in criptomonede ? Intra in contul tau pentru o tranzactie rapida sau creaza-ti un cont nou pentru a incepe sa tranzactionezi criptomonede