Cel mai important update al platformei din anul 2023

Cel mai important update al platformei din anul 2023
Noutatile platformei Tradesilvania - mai 2023

Cel mai important update al platformei Tradesilvania din anul 2023, tocmai a avut loc pe data de 3 mai si aduce in prim plan o serie de noutati pentru utilizatorii nostri, astfel:

Comisioane tranzactionale mai mici prin reduceri cuprise intre 35% si 70% pentru toti utilizatorii.

Aceste modificari vin sa suplimenteze urmatoarele comisioane minime, deja implementate:

  • alimentarea contului cu RON si EURO, 100% GRATUITA prin transfer bancar,
  • comision FIX de retragere din platforma a sumelor FIAT in contul bancar al utilizatorului, indiferent de suma,  10 Lei / 1 Euro,
  • comision minim pentru alimentarea cu CARD-ul si pentru alimentarile prin statiile de plata si punctele SelfPay, SmartPay si Un-doi Centru de Plati,

Un nou mod de a beneficia de cele mai bune costuri, personalizate pentru tine.

Am introdus un nou sistem de fidelizare, care stabileste nivelurile de comisionare in mod dinamic si mult mai usor de atins. Pe baza volumului tranzactiilor lunare, utilizatorii sunt automat incadrati in nivelul de comisionare corespunzator, care poate ajunge pana la 0.1% per tranzactie. Totul 100% transparent, vizibil la nivelul contului de utilizator.

Un nou serviciu  de Savings disponibil pentru 18 criptomonede, inclusiv  ETH, EGLD si ApeCoin.

Prin acesta, utilizatorii platformei beneficiaza de acces la servicii de staking direct in cadrul aplicatiei. Cu un return de pana la 55% anual, acces la ETH staking si cel mai bun APY pentru EGLD, Tradesilvania Savings iti aduce beneficiile aplicatiilor blockchain la indemana, direct in aplicatie.
Zero costuri de transfer, perioada minima de blocare a sumei si APY dinamic in functie de conditiile pietei, face Tradesilvania Savings singura solutie din Romania care poate adresa nevoia de a genera venituri suplimentare prin staking, inclusiv pentru clientii institutionali.

Editare Ordine de tip Limit

Incepand cu 3 mai, Ordinele Limit, cele care se proceseaza inclusiv fragmentat cu scopul de a obtine cel mai bun pret (limita) posibil intr-un interval de timp extins, pot fi editate. Astfel, dupa noul update, pretul (limita) poate fi editata inclusiv pentru un ordin procesat partial, el urmand a tine cont de noii parametrii in procesarea pana la final sau poate fi editat din nou, dupa bunul plac.

O noua moneda - Lido DAO (LDO) disponibila la tranzactionare SPOT

Cu 67 de monede disponibile pentru tranzactionarea SPOT si peste 2000 in Noul Serviciu OTC, utilizatorii platformei au la indemana proiecte din toate spferele crypto si blockchain, de la stablecoins, cele mai populare monede BTC (Bitcoin) si ETH (Ethereum),  pana la monede suport pentru ecosisteme NFT, Gaming, DApps. Toate intr-un singur loc, plus orice criptomoneda din lume On Demand prin OTC Desk cu 0% (zero) comision.

Actualizarea intregii interfete si includerea vizuala a procentului de evolutie a nivelului de utilizator (Level)

Prin modificari noi asupra interfetei, crestem nivelul de intelegere a serviciilor noastre si a pietei crypto in general. Claritatea este cuvantul cheie  intr-o lume guvernata de termeni financiari si/sau tehnici. Un bun exemplu in acest sens este evolutia interfetei OTC, a celei de atingere a nivelului de comisionare, evolutia portofoliului si multe altele.

Continuam sa dezvoltam platforma Tradesilvania pentru utilizatorii nostri pentru o mai buna experienta de tranzactionare, informare mai facila si un plus de accesibilitate.  Credem alaturi de tine in democratizarea accesului la investitii digitale.