Criptomoneda Chiliz (CHZ) in focus la Campionatul Mondial de Fotbal

Criptomoneda Chiliz (CHZ) in focus la Campionatul Mondial de Fotbal

Pretul Chiliz (CHZ) a trecut printr-o serie de miscari rapide in ultima saptamana, datorita legaturii stranse cu noul Campionat Mondial de Fotbal din Qatar. In anticiparea noului campionat, criptomoneda Chiliz (CHZ) a atins pe 19 noiembrie valoarea de 0.25 EUR, pret inregistrat ultima oara in august.

Deoarece criptomoneda Chiliz (CHZ) este un ecosistem de token sportiv, utilizatorii isi pun sperante intr-un proiect care poate beneficia de pe urma celui mai mare eveniment sportiv din lume, Campionatul Mondial de Fotbal.

Criptomoneda Chiliz (CHZ) este un token care permite fanilor sportului sa interactioneze intr-un mod direct cu echipele preferate. Inspirata de conceptul de socios, abonamentele anuale care ofera fanilor acces la bilete preferentiale si drepturi de vot, criptomoneda Chiliz (CHZ) foloseste tehnologia blockchain pentru a permite un nou tip de interactiune cu echipele preferate.

Criptomoneda Chiliz (CHZ) este bazata pe tehnologia Ethereum (ETH) si are o valoare finita de 8.8 miliarde de unitati. Echipele si francizele sportive pot personaliza pretul, numarul de unitati in circulatie si avantajele aduse de token-urile cumparate cu criptomoneda Chiliz (CHZ). Este un token potrivit pentru interactiune si utilizare in cazul unui eveniment sportiv masiv cum este Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

Criptomoneda Chiliz (CHZ) permite echipelor nationale sa interactioneze cu fanii lor si sa le ofere acestora noi surse de venituri. Criptomoneda Chiliz (CHZ) ofera tehnologia bazata pe blockchain organizatiilor de fotbal si o forma de divertisment pentru a permite utilizatorilor sa participe intr-un mod si mai interactiv la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. In ciuda scaderii valorii Chiliz (CHZ) de la varful inregistat pe 19 noiembrie, cu o zi inainte de primul meci din Qatar, expertii crypto se asteapta ca activul digital Chiliz (CHZ) sa creasca in popularitate pe masura ce turneul de fotbal international continua.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la criptomoneda Chiliz (CHZ) si alte 63 criptomonede unice. In plus, punem la dispozitie un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza Chiliz (CHZ), Bitcoin (BTC) si alte criptomonede intr-un mod simplu si rapid!