4 criptomonede noi pentru tranzactionare pe Tradesilvania.com

4 criptomonede noi pentru tranzactionare pe Tradesilvania.com

Tradesilvania a introdus patru noi criptomonede pe platforma: Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), Fantom (FTM) si Decentraland (MANA).

Avalanche (AVAX) este o platforma blockchain bazata pe contracte inteligente (smart contracts). Este conceputa in principal pentru piata crypto, tranzactii financiare inteligente si alte operatiuni similare, cu costuri reduse. Tehnologia Avalanche (AVAX) are potential de dezvoltare si in domeniul finantelor descentralizate (DeFi) si spatiul artei digitale (Non Fungible Tokens).

Fantom (FTM) este o platforma construita pe contracte inteligente (smart contracts) si pe o retea de tip open source ce permite dezvoltarea aplicatiilor descentralizate (dApp). Este una din numeroasele platforme crypto dezvoltate pentru a oferi o alternativa la tehnologia Ethereum (ETH).

Decentraland este o platforma blockchain construita pentru tranzactii si interactiuni in realitatea virtuala. Este descentralizata, fiind guvernata de utilizatori prin intermediul unui DAO (decentralized autonomous organization). Criptomoneda Decentraland (MANA) reprezinta moneda principala a platformei virtuale si are aplicabilitate in Metaverse.

Chiliz (CHZ) este o criptomoneda care permite fanilor sportului sa interactioneze intr-un mod direct cu echipele preferate. Inspirata de conceptul de socios, abonamentele anuale care ofera fanilor acces la bilete preferentiale, criptomoneda Chiliz (CHZ) foloseste tehnologia blockchain pentru a permite un nou tip de interactiune cu echipele preferate.

In prezent, platforma Tradesilvania permite tranzactionarea cu 44 de criptomonede si 101 de perechi crypto. Creeaza-ti cont pe platforma Tradesilvania si tranzactioneaza cu Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), Fantom (FTM) si Decentraland (MANA).