Cum poti retrage banii din crypto in banca - portofel electronic Tradesilvania

Cum poti retrage banii din crypto in banca - portofel electronic Tradesilvania
Cum pot retrage crypto in banca

In acest moment nu poti transfera intr-un cont bancar monede digitale si criptomonede. In schimb, poti transfera valoarea criptomonedelor ca Bitcoin (BTC) si Ethereum (ETH) in FIAT (RON si EUR) prin intermediul platformei premium Tradesilvania.

Platforma include servicii multiple din sfera crypto, inclusiv  un portofel digital prin care poti efectua operatiunea de retragere crypto in cont bancar, la orice banca din Romania. Portofelul digital pentru criptomonede oferit de platforma Tradesilvania poate stoca peste 70 de criptomonede unice si suporta operatiuni de alimentare, retragere, plata si schimb a monedelor digitale, similar cu operatiunile posibile prin utilizarea unui cont IBAN in relatie cu monedele clasice (RON/EUR etc.).

Noutatea pe care o aduce portofelul digital Tradesilvania este faptul ca poti transfera monedele digitale cu costuri minime. In acelasi timp, portofelul digital Tradesilvania permite retragerea castigurilor crypto intr-un timp convenabil si eficientizeaza procesul, fara a astepta zile intregi pentru confirmarea transferului de la o banca. Spre exemplu, Tradesilvania completeaza o retragere din crypto in RON in aproximativ 3 ore.

In platforma Tradesilvania, retragerea castigurilor crypto intr-un cont bancar este eficienta si simpla. Prin portofelul digital poti retrage peste 70 de criptomonede unice, inclusiv BTC, ETH, USDT prin conversia crypto in RON si EUR la cel mai avantajos curs de schimb. In plus, echipa Tradesilvania iti sta la dispozitie si ofera suport in limba romana pentru procesul de retragere crypto in contul bancar sau pentru orice intrebare despre platforma si procesul de cumparare/vanzare criptomonede.

Retragerile sunt efectuate in contul tau bancar, iar echipa Tradesilvania se asigura de validarea transferului, pentru a creste nivelul de securitate in cazul retragerilor crypto si transferurilor asociate cu acest proces. In plus, Tradesilvania iti pune la dispozitie modalitatea de logare in aplicatia platformei utilizand Two Factor Authentication (2FA), prin care te asiguri ca accesul in platforma este securizat, iar orice plata este procesata in siguranta.

Tradesilvania ofera o infrastructura moderna pentru retragerile crypto in conturile bancare. In acelasi timp, alimentarile sunt procesate cu aceeasi eficienta si se pot face prin: transfer bancar, card si reteaua de terminale SelfPay.

Echipa Tradesilvania ofera servicii cat mai rapide de transfer bancar si posibilitatea de a retrage castigurile crypto in contul bancar la un curs de schimb convenabil pentru toti clientii platformei premium.

Platforma Premium de Investitii Digitale Tradesilvania ofera acces la peste 70 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite utilizatorilor sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Deschide-ți cont și începe să investești sau tranzactionezi chiar astăzi