Cum sa transferi Bitcoin sau Ethereum intr-un cont bancar?

Cum sa transferi Bitcoin sau Ethereum intr-un cont bancar?

Am primit in ultimele zile de cateva ori intrebarea "Cum sa transferi Bitcoin in contul bancar?" si care a adus in atentia noastra faptul ca tranzactiile cu criptomonede pot pune in dificultate chiar si persoane cu experienta financiara dar care nu au avut tangenta cu monede digitale si criptomonede ca si Bitcoin, Ethereum, Ripple, Tron sau Stellar Lumens.

Raspunsul la intrebarea "Cum sa transferi Bitcoin sau Ethereum in contul bancar personal?" este unul simplu si clar: nu se poate transfera direct Bitcoin in contul bancar.
Intrebarea are insa si un raspuns pozitiv chiar daca primul raspuns pare unul negativ. In acest moment nu poti transfera intr-un cont bancar monede digitale, criptomonede de genul Bitcoin.
In schimb poti transfera valoare instanta Bitcoin, Ethereum sau alta moneda digitala in moneda FIAT ( bani reali ) prin intermediul unui exchange si al unui portofel digital ( da, la Tradesilvania oferim potofel digital in mod gratuit ), iar suma FIAT din contul tau o poti tranfera/ retrage intr-un cont bancar personal la orice banca din Romania.
Portofelul digital pentru criptomonede oferit de Tradesilvania poate stoca monedele digitale ( Bitcoin, Ethereum, Ripple si alte criptomonede) pentru o perioada indefinita de timp. In linii largi un portofel digital Bitcoin este foarte similar cu un cont bancar in RON sau un cont bancar in EUR care este deschis la o banca clasica.
Noutatea pe care o aduce un portofel digital este faptul ca poti tranfera monedele digitale cu costuri infime si foarte rapid catre orice alt proprietar, fara a astepta zile intregi pentru confirmarea transferului de la o banca clasica.
La fel prin intermediul portofelulului digital poti retrage Bitcoin sau Ethereum in contul bancar clasic la cursul de schimb Bitcoin / RON cel mai avantajos pentru tine.

Echipa Tradesilvania incearca sa ofere servicii cat mai rapide de transfer bancar, plata cu cardul pentru criptomonede si exchange criptomonede in RON sau EUR cat si posibilitatea de a retrage contravaloarea Bitoin/Ethereum in contul bancar la un curs de schimb convenabil pentru tine.

Iti stam la dispozitie in cazul in care doresti sa iti creezi un cont pe exchange Tradesilvania sau daca ai deja cont sa incepi sa tranzactionezi.

Echipa Tradesilvania