Cumpara Bitcoin si alte criptomonede cu EURO

Cumpara Bitcoin si alte criptomonede cu EURO

Incepand cu 13 Februarie 2019 pe platforma de exchange Tradesilvania aveti posibilitatea de a cumpara sau vinde Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar Lumens, Litecoin si alte criptomonede direct cu EURO (SEPA).

Pentru a cumpara  sau vinde Bitcoin cu EURO va oferim urmatoarele solutii :

  • cumpara/vinde criptomonede instant prin plasarea unui ordin de tip market in EUR care se va executa la valoarea din momentul respectiv de pe piata
  • prin plasarea unui ordin de tip limita unde puteti specifica exact rata de schimb care sa se aplice pentru cumparare/vanzare cu EUR. In momentul in care aceasta rata este indeplinita ordinul se va executa si se va efectua achizitia de criptomonede cu EUR

Platforma Tradesilvania ofera clientilor sai diferite metode de plata atat cu RON cat si cu Euro pentru cumpararea Bitcoin (BTC), Ethereum, Ripple, Stellar Lumens, Litecoin sau a altor criptomonede, astfel incat sa nu aveti un curs de schimb BTC > EUR stabil, puteti cumpara ETH > EUR la cursul care vi se potriveste cel mai bine pentru dvs.

Ce este o plata SEPA?

SEPA (Single Euro Payments Area) este un sistem de plati folosit numai pentru platile in euro fara numerar, disponibil in tarile membre UE si alte cateva state (Elvetia, Norvegia si Liechtenstein). Prin intermediul SEPA, platile in euro de la nivel european sunt procesate mai rapid si mai usor si cu costuri reduse de transfer.
Prin implementarea platilor in EUR pe platforma Tradesilvania, serviciile de cumparare , vanzare si tranzactionare cu  criptomonede sunt mai usoare.

Incepe sa tranzactionezi Bitcoin in EUR sau daca nu ai cumparat Bitcoin niciodata poti incepe chiar azi  : Creeaza cont

Echipa Tradesilvania.