Cumpara criptomonede cu cardul bancar

Cumpara criptomonede cu cardul bancar

Vrem sa va anuntam ca aveti posibilitatea de a cumpara criptomonede ( Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar Lumens) utilizand plata cu cardul VISA sau cardul MASTERCARD pe platforma Tradesilvania.

Dupa cum stiti suntem printre putinele servicii de trading/exchange de criptomonede si Bitcoin care avem disponibila aceasta functionalitate. Plata cu cardul se face instant indiferent daca este sau nu, zi bancara iar suma incarcata in contul Dumneavoastra in platforma de tranzactionare Tradesilvania este creditata imediat.. In acest moment nu se aplica nici un comision la incarcarea portofelului din aplicatie utilizand plata cu cardul bancar . O depunere cu cardul bancar pentru cumparare imediata de Bitcoin sau alte criptomonede trebuie sa fie cuprinsa intre 50 RON si 1500 RON.

Implementarea solutiei de plata cu cardul pentru criptomonede face parte din procesul nostru de dezvoltare si crestere a platformei de tranzactionare Tradesilvania si ne dorim sa oferim servicii din ce in ce mai bune pentru clientii nostri. Am inceput sa postam pe blogul nostru o serie de articole informative despre criptomonede si despre tranzactionarea acestora.

Plata cu cardul bancar pentru Bitcoin va ofera avantajul de a putea cumpara Bitcoin la pretul la care doriti avand in vedere ca suma ajunge imediat in contul Dumneavoastra. Puteti face o plata cu cardul in contul Tradesilvania sau sa va inregistrati un cont nou pe platforma.

Nu uitati sa activati autentificarea in 2 pasi (2FAβ€Šβ€”β€ŠTwo Factor Authentication).

Echipa Tradesilvania.