Cumpara crypto cu RON cu card Visa sau Mastercard

Cumpara Crypto cu card Visa sau MasterCard Instant

Incepand de azi poti cumpara criptomonede cu cardul Visa sau cardul Mastercard direct in RON ( alimentare portofel RON cu cardul).

Alimentarea portofelului digital se face prin intermediul aplicatiei UN-DOI Centru de plati si confirmarea alimentarii se efectueaza in mod instant in contul tau RON.

Pentru alimentarea contului in RON cu cardul VISA sau Mastercard comisionul de alimentare este cel mai mic din Romania  : 1% pentru alimentarile RON iar alimentarea minima pentru portofel este de 50 de RON iar alimentarea maxima pentru 1 tranzactie este de 3000 de RON.

Cu aceasta noua functionalitate unica in Romania de alimentare cu cardul in RON direct in contul tau Tradesivania ai posibilitatea non stop sa cumperi Bitcoin cu RON, Ethereum cu Lei, MultiversX cu card VISA RON sau Mastercard RON si alte 67 de criptomonede instant ( cu cardul poti cumpara inclusiv in weekend).

Alimentare cu card RON este functionala si pentru servicul Apple Pay de pe telefonul tau mobil Iphone sau dispozitive IOS cat si pentru serviciul Google Pay pentru telefoanele Android ( Samsung Huawei OPPO si alte telefoane Android).

Pe langa serviciul de tranzactionare criptomonede cu RON mai poti folosi serviciul de savings criptomonede unde poti obtine un venit pasiv din criptomonedele tale de pana la 55% APY ( rata de castig anual ).

Pe langa alimentarea cu card VISA  in RON alte metode de alimentare cu RON sunt :

  • Alimentare RON prin transfer bancar IBAN
  • Alimentare cash cu RON la automatele de plata SelfPay
  • Alimentare cash cu RON la statiile de plata StartPay
  • Alimentare cash cu RON in orice punct de plata facturi UN-Doi Centrul de plati din Romania

Prin aceste solutii de cumparare crypto cu RON , Tradesilvania iti ofera cea mai performanta si avantajoasa platforma de criptomonede din Romania.

Pentru a cumpara instant crypto cu card RON te rugam sa urmezi pasii din articolul de instructiuni “Cum alimentez portofelul RON cu card Visa sau Mastercard”.