Fiind o lume complexa si diversa, lumea criptomonedelor poate fi vazuta dintr-o multime de perspective diferite. Poti crede ca ea este o alternativa care va inlocui bancile si economia traditionala, insa suntem departe de o astfel de lume si nu stim daca ea va exista vreodata. Pana atunci, incercam sa oferim solutii care sustin cele doua dimensiuni ale criptomonedelor: crypto ca o noua clasa de bunuri si crypto ca mijloc revolutionar de plati. Pentru a face asta, am lansat proiectul de imprumuturi crypto la Tradesilvania. Prin efectuarea de imprumuturi crypto la exchange-ul nostru, poti folosi criptomonedele pe care le detii ca si garantie colaterala in schimbul unei sume imprumutate de bani fiat. Astfel, te ajutam sa obtii bani fara a fi nevoit sa iti vinzi criptomonedele.

Pasii sunt simpli:

1.      Depozitezi criptomonede la Tradesilvania

2.      Criptomonedele sunt inghetate si retinute de catre Tradesilvania, iar tu primesti ca imprumut 80% din valoarea acestora

3.      La returnarea banilor impreuna cu dobanda, primesti suma exacta de  criptomonede pe care ai depus-o, indiferent de schimbarile in valoare

Procesul este simplu si aproape instant, si calitatea garantata.

Imprumuturile prin crypto pot ajuta lumea in dezvoltare si persoanele care nu beneficiaza de servicii bancare sa obtina acces la imprumuturi de bani mult mai usor decat in sistemul traditional.

Mai mult, imptumuturile crypto la Tradesilvania creeaza o modalitate de a utiliza criptomonedele in feluri noi. Daca nu doresti sa vinzi monedele Bitcoin, poti in schimb sa le dai ca garantie pentru un imprumut si dupa returnarea banilor, sa ramai cu monedele in continuare. Mai tarziu, cand Bitcoin creste in valoare, te poti bucura de valoarea monedelor tale stiind ca nu le-ai vandut.

Lucrand impreuna cu clientii nostri, putem profita la maxim de valoarea criptomonedelor in procese mai rapide si usoare care simplifica vietile tuturor, si dorim sa facem domeniul crypto mai accesibil la nivel global pentru toti cei care ar putea beneficia in urma acestuia.