Incepand cu luna octombrie 2019 exchange-ul de criptomonede Tradesilvania ofera un produs nou de imprumut pe piata din Romania care se adreseaza persoanelor fizice in principal.
Imprumuturile se acorda instant din contul de utilizator Tradesilvania si se foloseste o garantie cu moneda crypto de orice fel acceptata pe platforma Tradesilvania.
Singurul lucru pe care il aveti de facut este sa aveti garantia crypto transferata in contul Tradesilvania si sa initiati procedura de imprumut  instant.
Avantajele imprumutului bani cu garantie crypto  :

1. Moneda cripto este disponibila dupa finalizarea perioadei de imprumut. In acest caz, daca moneda a crescut valoarea ei este toata a ta
2. Costurile imprumutului pe 30 de zile sunt mai putin de jumatate decat daca ai vinde criptomoneda folosita ca si garantie, ai refolosi banii si ai recumpara criptomoneda dupa 30 de zile.
   3. Sistemul de acordare al imprumutului este complet transparent si ofera o serie de avantaje care nu exista la imprumuturile  clasice.
  4. Este un acord "paperless"/"fara hartii" si instant.
   4. Tradesilvania este un exchange crypto reglementat la nivel european care ofera garantia ca serviciul nostru este sigur si fondurile tale sunt in siguranta

Pentru a initia un imprumut de bani instant fara riscuri  poti accesa "Imprumut bani instant" sau direct  "Initiaza Imprumut bani" ( trebuie sa fii inregistrat pe platforma).
Datorita complexitatii produsului cryptoloan te rugam sa verifici termenii si conditiile imprumutului cu garantie criptomonede care are cateva aspecte pe care trebuie sa le stii.

Echipa Tradesilvania va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri.