Informatii despre Plati si Transferuri

Deoarece am primit foarte multe solicitari legate de plati ("Cand ajunge transferul?", "Va atasez dovada transfer pentru a procesa plata mai repede" etc) vrem sa va comunicam ca toate platile sunt procesate dupa o procedura bine definita si nu tratam preferential nici o plata.

Inainte de a efectua o plata te rugam sa verifici urmatoarele lucruri pentru a evita orice intarziere de procesare:

  • Banca alocata la contul tau (se schimba dinamic)
  • Descrierea transferului bancar sa fie corecta, conform cerintelor

Timp de procesare plati transferuri bancare

Pentru RON:

In weekend bancile nu efectueaza plati interbancare. Platile efectuate incepand cu vineri dupa ora 14:00 ajung doar in cursul zilei de luni, de regula pana la ora 13:30.

Daca ai efectuat o plata pana la ora 14:00 ajunge de regula in aceeasi zi. Daca este efectuata dupa ora 14:00 ajunge a doua zi lucratoare.

Pentru EURO:

Timpul ca un transfer SEPA sa ajunga in contul nostru bancar depinde foarte mult de banca din care a fost efectuat transferul. De exemplu, un transfer SEPA dintr-o banca din Romania poate dura intre 1-3 zile lucratoare. Un transfer SEPA din Revolul, Monese etc. poate dura intre 5 minute - 3 ore daca descrierea transferului bancar este corecta.

Echipa Tradesilvania face tot posibilul ca platile dvs. sa fie procesate in cel mai scurt timp. Timpul de decontare interbancara nu este sub controlul nostru.

Daca trec 3 zile iar plata dvs. nu este procesata va rugam sa respectati procedura din urmatoul link: https://tradesilvania.com/ro/frequent-questions/ro-metode-de-plata/transferul-nu-a-fost-creditata

Plata cu cardul

O plata cu cardul se proceseaza instant iar creditarea se face automat. Limita la plata cu cardul este de 2000 EURO per zi. In aceasta limita se considera si platile care nu sunt finalizate cu succes.

Inainte de a efectua o plata cu cardul iti recomandam sa verifici limita la cardul tau. De regula este o limita in jur de 1000 EURO per plata.

Timp de procesare transfer catre cont bancar

Termenul este de 3 zile lucratoare. In 90% din cazuri trimitem platile in aceeasi zi dar o plata ajunge in contul tau bancar in functie de data si ora la care a fost procesat de banca (acest timp nu este sub controlul nostru). De regula daca o plata a fost aprobata dupa ora 15:00 ajunge urmatoarea zi bancara.