Stiri Blockchain si crypto – Tehnologie blockchain depisteaza medicamentele contrafacute – Mercedes-Benz introduce portofelele cripto pentru automobile– 24.07.2019

Stiri Blockchain si crypto – Tehnologie blockchain depisteaza medicamentele contrafacute –
Mercedes-Benz introduce portofelele cripto pentru automobile– 24.07.2019

Medicamentele contrafacute depistate cu ajutorul blockchain

 Uganda a anuntat lansarea unei noi platforme in parteneriat cu organizatia blockchain MediConnect care sa depisteze medicatia contrafacuta de pe teritoriul tarii.
 Start up-ul MediConnect are ca principal scop dezvoltarea aplicabilitatii blockchain in industria farmaceutica, iar guvernul Ugandei sustine actiunile acestora, intrucat 10% din medicatia disponibila pe piata din Uganda este contrafacuta.
 Utilizatorii platformei vor putea inregistra prescriptia medicala si astfel ofera guvernului posibilitatea de a urmari produsele inregistrate si de a impiedica distribuirea celor contrafacute. (Sursa EN)

Mercedes-Benz introduce portofele cripto pentru automobile

 Daimler, corporatia multinationala din spatele Mercedes-Benz, a incheiat o colaborare cu interfata europeana blockchain Riddle&Code pentru a dezvolta un portofel cripto hardware pentru automobile. Printre facilitaile care vin odata cu acesta se numara car-sharing, compatibilitatea cu vehiculele autonome, schimb in timp real de informatii cu privire la starea traficului pentru a reduce ambuteiajele si reducerea taxelor pentru polita de asigurare.
 Portofelul va fi bazat pe sistemul de securitate Riddle&Code, Secure Element 2.0, unde vehiculul va fi inregistrat in scopul protejarii datelor. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S