10 metode de alimentare a contului de tranzactionare Tradesilvania

Pe Tradesilvania e super usor sa iti alimentezi contul de tranzactionare. Ai o gama variata de optiuni de alimentare, asa ca alegi cea care ti se potriveste cel mai bine.

  1. Alimentate prin SelfPay - RON cash, instant

Prin cele 7200 de statii de plata SelfPay din Romania iti alimentezi instant contul de tranzactionare cu numerar. Alimentarea minima per tranzactie este de 50 RON, iar alimentarea maxima per tranzactie este de si 3000 RON.

Vezi Cum alimentez contul prin Selfpay din sectiunea de Intrebari frecvente pentru o detaliere pas cu pas.

  1. Alimentare prin un-doi Centru de plati - RON cash & card, instant

Iti poti alimenta contul de tranzactionare Tradesilvania instant, cu aceeasi usurinta cu care iti achiti facturile. Metoda de alimentare cu RON cash sau card este disponibila la oricare din cele peste 11000 puncte de plata un-doi Centru de plati din tara. Alimentarea minima per tranzactie este de 50 RON, iar alimentarea maxima per tranzactie este de 4000 RON.

CASH: Vezi Cum alimentez contul prin un-doi Centru de plati din sectiunea de Intrebari frecvente pentru o detaliere pas cu pas.

CARD: Vezi Cum alimentez portofelul RON cu un card bancar din sectiunea de Intrebari frecvente pentru o detaliere pas cu pas.

  1. Alimentare prin StartPay - RON cash, instant

Poti folosi oricare din cele 2000 automate de plata StartPay din toata tara pentru alimentarea contului tau Tradesilvania instant cu numerar. Alimentarea minima per tranzactie este de 50 RON, iar alimentarea maxima per tranzactie este de si 3000 RON.

Vezi Cum alimentez contul prin StartPay/Qiwi din sectiunea de Intrebari frecvente pentru o detaliere pas cu pas.

  1. Alimentare cu card - RON & Euro, instant

Metoda de alimentare cu card Euro este functionala atat pentru dispozitive iOS prin Apple Pay, cat si pentru Android prin Google Pay. Alimentarea contului Tradesilvania cu cardul VISA sau Mastercard se realizeaza instant. Alimentarea minima per tranzactie este de 50 de Euro, iar alimentarea maxima per tranzactie este de 3000 de Euro. 

Vezi Cum alimentez portofelul EURO cu un card bancar? din sectiunea de Intrebari frecvente pentru o detaliere pas cu pas.

Pentru RON card, poti folosi statiile de plata de la un-doi Centru de plati. Alimentarea minima per tranzactie este de 50 RON, iar alimentarea maxima per tranzactie este de si 3000 RON.

Vezi Cum alimentez portofelul RON cu un card bancar din sectiunea de Intrebari frecvente pentru o detaliere pas cu pas.

Vezi aici cel mai noua optiune de alimentare cu RON card instant.

  1. Alimentare prin transfer bancar - RON & Euro, 0 % comision

Transferurile bancare SEPA sunt o modalitate sigura și securizata de a alimenta contul tau Tradesilvania. Pentru alimentarea contului cu RON si EUR prin transfer bancar, Tradesilvania nu percepe comision, in schimb banca din care realizezi transferul poate s-ar putea sa perceapa un comision de transfer. Alimentarea minima per tranzactie este de 100 RON, respectiv 20 Euro.

Vezi Cum alimentez portofelul prin transfer bancar? din sectiunea de Intrebari frecvente pentru o detaliere pas cu pas.

  1. Alimentare cont cu Skrill - Euro, instant

Daca ai un cont Skrill poti alimenta instant portofelul Euro de pe Tradesilvania printr-o plata din portofelul digital Skrill. Alimentarea minima per tranzactie este de 30 de Euro, iar alimentarea maxima per tranzactie este de 1000 de Euro.

Avantajul major pentru aceasta metoda de alimentare este faptul ca poti efectua plata chiar daca 0 esti dintr-o tara NON SEPA sau din afara Europei. Plata prin portofel Skrill se poate efectua doar daca numele contului Skrill este acelasi cu cel din contul Tradesilvania (au acelasi proprietar).

Vezi Cum alimentez portofelul cu Skrill? din sectiunea de Intrebari frecvente pentru o detaliere pas cu pas.

  1. Alimentare cont cu NETELLER - Euro, instant

O alta aplicatie de plata pe care o poti folosi pentru a-ti alimenta contul de tranzactionare cu Euro este Neteller. Alimentarea minima per tranzactie este de 30 de Euro, iar alimentarea maxima per tranzactie este de 1000 de Euro.

Vezi Cum alimentez portofelul cu Neteller din sectiunea de Intrebari frecvente pentru o detaliere pas cu pas.

Vezi aici o lista cu comisioane pentru fiecare metoda de alimentare.

Esti gata sa iti alimentezi contul de tranzactionare Tradesilvania? Fie ca o faci prin un-doi Centru de plati, SelfPay, StartPay, transfer bancar, card, Skrill sau NETELLER, fiecare metoda are beneficiile ei si e super usor de folosit.