Parteneriate si sponsorizari Tradesilvania 2021 - evenimente educationale, sociale si conferinte despre inovatie

Parteneriate si sponsorizari Tradesilvania 2021 - evenimente educationale, sociale si conferinte despre inovatie

In 2021, Tradesilvania a fost partenerul unor proiecte si evenimente care ne-a oferit sansa sa sprijinim spiritul antreprenorial, inovatia si cauzele caritabile. In vara, am sustinut ideile exceptionale la TEDxCluj 2021 - Together, iar in octombrie am incurajat evolutia tehnologica impreuna cu NASA Space Apps Challenge Romania. In ultimele luni ale anului am sustinut ITDays, un eveniment care a explorat perspectivele noi in domeniul tech si am fost parteneri la EduHack, cel mai mare hackathon de educatie din Romania. Anul acesta am initiat si un parteneriat inovator cu asociatia SOS Satele Copiilor pentru donatii in crypto si am devenit sponsori ai revistei Today Software Magazine (TSM).

Am ales sa fim parteneri pentru evenimentul TEDxCluj din 12 iunie 2021 deoarece impartasim dorinta de a dezvolta comunitatea de antreprenori in jurul conceptului de inovatiei. In acelasi timp, sustinem ideea de colaborare constanta, concept care a reprezentat tematica evenimentului. TEDxCluj este o conferinta care genereaza atitudini inovatoare si asteptam cu interes evenimentul din 2022.

In 2021, Tradesilvania a intrat in parteneriat cu asociatia SOS Satele Copiilor pentru a facilita donatiile in criptomonede catre organizatia neguvernamentala. In cazul donatiilor cu crypto, intreaga suma este directionata catre SOS Satele Copiilor, toate comisioanele fiind suportate de Tradesilvania.

NASA Space Apps Challenge este o competitie pe echipe care dezvolta solutii la provocarile propuse de agentia spatiala. Evenimentul s-a desfasurat intre 2 si 3 octombrie in online, reprezinta incubatorul de inovare al agentiei si este unul dintre cele mai mari hackathon-uri anuale din lume.

Prin implicarea în evenimentul NASA Space Apps Challenge, echipa Tradesilvania doreste sa incurajeze evolutia domeniului tech. Prin ceea ce facem, investim constant intr-un viitor cu un sistem financiar mai eficient si transparent. Hackathon-ul NASA ne-a oferit inca o oportunitate sa spijinim evolutia tehnologica si sa dezvoltam interesul pentru inovatie.

Spiritul antreprenorial și inovatia sunt concepte cheie ale misiunii noastre de a oferi acces la produse si servicii financiare digitale bazate pe blockchain. Aceste doua concepte ne-au impins sa sustinem ITDays, un eveniment online de 2 zile (10-11 noiembrie), organizat alaturi de 50 de speakeri. Conferinta a inclus peste 60 de prezentari despre tehnologie si numeroase discutii despre viitorul domeniului tech.

In perioada 11-12 decembrie, am fost parteneri la EduHack, unul dintre cele mai importante evenimente despre educatie si tehnologie din Romania. La hackathon au participat elevi, profesori, parinti, studenti si antreprenori. Echipa Tradesilvania incurajeaza dezvoltarea abilitatilor de business si evolutia tehnologica, fapt ce a determinat parteneriatul cu EduHack.

Le multumim celor care ne-au oferit sansa de a sustine comunitatea tech, antreprenoriatul inovator si cauzele caritabile. Speram ca in 2022 sa putem sustine si mai multe organizatii, evenimente si conferinte cu care impartim aceleasi valori.

Tradesilvania ofera acces la 44 de criptomonede, 101 de paritati crypto, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite utilizatorului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!