Portofel Digital Cripto / Digital Wallet

Portofelul Digital Cripto sau Digital Wallet-ul reprezintă un instrument modern și performant, care este similar unui cont bancar din punct de vedere al modului de funcționare.

Portofel Digital Cripto / Digital Wallet

Portofelul Digital Cripto sau Digital Wallet-ul reprezintă un instrument modern și performant,  care este similar unui cont bancar din punct de vedere al modului de funcționare.  Vei afla tot ceea ce trebuie să știi despre cripto-portofele. Față de contul bancar, un Digital Wallet se deosebește prin faptul că este gratuit.  Acest portofel conține o cheie privată, absolut necesară atunci când trebuie să accesezi criptomonedele, pentru diverse tranzacții și operațiuni. Practic, trebuie să știi că Portofelul Digital  Cripto îți protejează criptomonedele în rețelele informatice. Digital Wallet-ul nu stochează criptomonedele pe care le deții, ci deține cheia necesară pentru operațiunile pe care intenționezi să le faci cu aceste critpomonede.

Cripto-moneda este o monedă nebancară, un instrument de plată alternativă, care s egăsește exclusiv în mediul on-line, gestionată de o rețea de calculatoare. Denumirea acesteia indică faptul că acest instrument de plată folosește criptografia. Pentru că nu depinde de o terță entitate, cripto-moneda este descentralizată, fiind astfel controlate tranzacțiile și evitându-se cheltuiala dublă, problemă caracteristică tuturor conturilor în valute digitale.

Un instrument sigur și eficient, Digital Wallet-ul poate fi  ”portofel cald” și ”portofel rece”. Acest mod esențial de categorisire este condiționat de conectarea sau nu la Internet a acestui Digital Wallet. Evident, dacă optezi pentru stocarea criptomonedelor, este recomandabil să utilizezi un Digital Wallet ”rece”. Din contră, dacă tranzacționezi în fiecare zi cripto-monede, este mai util un Digital Wallet ”cald”.

Atunci când alegi un tip de Digital Wallet, trebuie să ții cont de de intrumentul IT pe care îl utilizezi frecvent. Adică, trebuie să studiezi opțiunile fiecărui tip de Digital Wallet, pentru a vedea care este compatibil, fie cu un PC, fie cu un smartphone. Trebuie să vezi ce tip de Digital Wallet este mai potrivit activității tale, adică dacă vrei să tezaurizezi cripto-moneda, alegând să cumperi pe termen lung sau să te implici în schimburi de cripto-monede.

În ceea ce privește siguranța unui Digital Wallet-element de bază al siguranței digitale pentru Bitcoin, sunt recomandate Digital Wallet-uri precum : Ledger (rece), Trezor (rece), Mycellium (fierbinte, accesibil pe smartphone-gratuit), Keepkey (rece), Armory (diferite, accesibil de pe PC, gratuit), Xapo (fierbinte, accesibil de pe web, gratuit), Coinomi (fierbinte, accesibil de pe smartphone gratuit), Bitcoin Wallet (fierbinte, accesibil de pe web, gratuit), Cool Wallet (rece),  My Ether Wallet (fierbinte, accesibil de pe orice dispozitiv, gratuit), Jaxx (fierbinte, gratuit, accesibil de pe PC și Smartphone), Electrum (fierbinte, gratuit, accesibil de pe PC și Smartphone). Celelalte Digital Wallet-uri din listă, au costuri.

La Tradesilvania, noi punem la dispoziția clienților noștri un portofel digital pentru stocarea monedelor digitale simplificand astfel procesul de utilizare a platformei.Astfel, Cheile private ale portofelelor sunt păstrate offline. Nu se aplică niciun comision indiferent de tipul tranzacției. Designul Digital Wallet-ului este intuitiv fără a fi necesari pași intermediari. Digital Wallet-ul beneficiază de un istoric cu toate operațiunile efectuate. Designul este responsiveness, putând fi accesibil de pe multe device-uri, incluisv de pe smartphone. Autentificarea este posibilă în numai 2 pași, Google garantând o securitate sporită. Se poate face scanare aQR Code pentru a simplica procesul de încărcare a potofelului, iar tranzacționarea cripto-monedei se face in timp real.

Crypto-portofelul securizează criptomonedele, garantează operațiunile. Ai aflat care sunt cele mai sigure Digital Wallet-uri, cum poți face plăți, fără costuri, spre deosebire de contul bancar.Cel mai însemnat avantaj al Digital Wallet-ului este acela că este un instrument gratuit. La deschiderea unui cont bancar, plătești un comision, apoi în contract se strecoară o sumedenie de comisioane ascunse, de administrare, de risc, în timp ce folosirea unui Digital Wallet nu costă nimic, ceea ce reprezintă un motiv esențial pentru ca tu să alegi un astfel de instrument ultramodern și sigur.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.