Program afiliere crypto Tradesilvania 2022

Din 1 noiembrie 2022, lansam un program de afiliere crypto Tradesilvania.com care simplifica procesul de inscriere si ofera venituri semnificative pentru cei care doresc sa intre intr-un parteneriat cu platforma premium de investitii din Romania.

Acest program de afiliere crypto este un parteneriat benefic atat pentru tine cat si pentru platforma noastra. Pentru fiecare client nou care se inscrie prin link-ul tau de afiliere vei primi 50% din comisoanele de vanzare sau cumparare crypto/FIAT pentru o perioada de 3 luni de la inscrierea clientului pe site.

Lansarea noului sistem de afiliere crypto este estimata pentru data de 1 noiembrie 2022 si va fi disponibila simultan pentru toti utilizatorii platformei Tradesilvania. Mai multe detalii despre modul in care sistemul poate fi accesat vor fi transmise clientilor Tradesilvania in momentul lansarii noii versiuni.

Prin noul nostru sistem de afiliere crypto estimam ca veniturile clientilor nostri din sistemul de afiliere va creste cu pana la 500% pe o perioada de 3 luni.

Alatura-te programului de afiliere crypto si castiga comisioane printr-un parteneriat cu platforma premium de investitii crypto din Romania!

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare despre programul de afiliere crypto Tradesilvania la adresa support@tradesilvania.com sau direct in sectiunea de intrebari frecvente pe website.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management, custodie digitala si Savings in crypto.