Știri Bitcoin & crypto - 5 lucruri surprinzătoare din depoziția sub jurământ a lui Gavin Andersen - LibertyX permite achizițiile de BTC cu cash la 7-Eleven, CVS și Rite Aid – 25-07-2020

Publicarea recentă a depoziției lui Gavin Andersen, în cazul Kleiman vs. Write, pune într-o nouă lumină personalități precum Craig Wright, Satoshi Nakamoto și chiar Gavin Andersen însuși.

Știri Bitcoin & crypto - 5 lucruri surprinzătoare din depoziția sub jurământ a lui Gavin Andersen - LibertyX permite achizițiile de BTC cu cash la 7-Eleven, CVS și Rite Aid – 25-07-2020

5 lucruri surprinzătoare din depoziția sub jurământ a lui Gavin Andersen

Publicarea recentă a depoziției lui Gavin Andersen, în cazul Kleiman vs. Write, pune într-o nouă lumină personalități precum Craig Wright, Satoshi Nakamoto și chiar Gavin Andersen însuși.

Într-un e-mail trimis lui Andersen, Wright aparent a recunoscut că este un șarlatan:

„Sunt un șarlatan, dar un șarlatan care este liber să muncească la ceea ce trebuie să facă.” Probabil admiterea acestei declarații (lansată acum în spațiul public) va face ca viitoarele procese ale lui Wright să fie și mai problematice.

Într-un email din 2016 adresat lui Andersen, Wright pretinde că are acces la anumite sisteme, mult mai puternice decât Bitcoin (BTC). Conform lui Wright:  „Am acces la sisteme ce transferă mai multă valoare și tranzacții pe zi, decât face rețeaua BTC într-un an.”

Discutând despre abilitățile de programator ale lui Satoshi, Andersen a plasat creatorul Bitcoin între cei mai buni 10 % programatori cu care a lucrat. „Dintre toți programatorii cu care am interacționat, cu siguranță se află între cei mai buni 10%. Am cunoscut și programatori mai buni, dar am întâlnit și programatori mult mai slabi.”

Demonstrând clar că nu duce lipsă de încredere în sine, Andersen a susținut că este aproximativ la fel de bun ca Satoshi atunci când vine vorba de programare: „Depinde de ceea ce programam, dar da, aproximativ egali.”

Unul dintre primii programatori ai Bitcoin, Laszlo Hanyecz, a declarat că Satoshi a vrut să lase Bitcoin în grija lui, dar că l-a refuzat, întrucât nu era interesat de un proiect full time. Când Andersen a fost întrebat în timpul depoziției sale, dacă ar fi fost cel mai bun înlocuitor pentru Nakamoto, acesta a răspuns că: „Cu siguranță eram cel mai bun.”

În vara lui 2016, Craig Wright trebuia să mute monede de la una dintre adresele asociate cu blocul 9, către Andersen, ca dovadă pentru identitatea lui Satoshi. În schimb, unul din asociații lui Wright a trimis un email lui Andersen și altora, informându-i cu privire la o aparentă tentativă de suicid:

„Opriți-vă cu toții. Craig tocmai a încercat să se rănească și sângerează grav în baie. Stefan este acolo cu el, iar eu și Ramona suntem pe drum. Ambulanța este de asemenea pe drum.”

Wright a fost găsit rănit și a fost dus la spital.  (Sursa EN)

LibertyX permite achizițiile de BTC cu cash la 7-Eleven, CVS și Rite Aid

LibertyX, compania ce a lansat unul dintre primele ATM-uri Bitcoin, tocmai a făcut posibilă achiziționarea BTC cu cash în mai mult de 20 000 de locații de pe teritoriul Statelor Unite, la retaileri precum 7-Eleven, CVS Pharmacy și Rite Aid.

Utilizatorii trebuie să aibă instalată aplicația LibertyX, să selecteze în avans locația retailer-ului la care vor merge, și să-și scaneze codurile de bare la momentul achiziției. Conform LibertyX, posesorii de crypto pot cumpăra între 20-500$ -până la 0.052 BTC la momentul actual- tranzacțiile fiind procesate în câteva minute, în schimbul unui mic comision.

CEO-ul și co-fondatorul LibertyX, Chris Yim a declarat faptul că firma și-a extins serviciile pentru achiziționarea de criptomonede, astfel încât clienții să poată cumpăra Bitcoin din locații familiare:

„Acum, toată lumea este la un pas de a deține Bitcoin și de a deveni parte din comunitatea Bitcoin. Să cumperi Bitcoin este acum la fel de ușor ca atunci când scanezi un cod de bare în timp ce ești la cumpărături.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.