Știri Bitcoin - Custode cu 100K utilizatori plănuiește să tokenizeze active în valoare de 13 miliarde $ - Portofelul hardware NGRAVE a ajuns în două zile la 450% din obiectivul setat prin crowdfunding - 17-06-2020

Kingdom Trust, un custode din Dakota de Sud, ce administrează active în valoare de mai bine de 13 miliarde $ monitorizează atent sectorul de tokenizare.

Știri Bitcoin - Custode cu 100K utilizatori plănuiește să tokenizeze active în valoare de 13 miliarde $ - Portofelul hardware NGRAVE a ajuns în două zile la 450% din obiectivul setat prin crowdfunding - 17-06-2020

Custode cu 100K utilizatori plănuiește să tokenizeze active în valoare de 13 miliarde $

Kingdom Trust, un custode din Dakota de Sud, ce administrează active în valoare de mai bine de 13 miliarde $ monitorizează atent sectorul de tokenizare.

„Dacă priviți dincolo de Bitcoin, la ciocnirea dintre active alternative, precum REITs, aur, terenuri și altele pe care Kingdom le are în custodie, acesta este un mediu excelent pentru confruntarea dintre tehnologia blockchain, tokenizarea activelor și cele 20000 de active pe care le deținem momentan.” – Ryan Radloff, director executiv Kingdom Trust.

În calitate de custode consacrat, cu o bază de date de utilizatori cu șase cifre și peste 20 000 de active, Radloff afirmă că, Kingdom Trust este unic poziționată pentru a valorifica sectorul emergent al tokenizării.

„În afară de Bitcoin, avem alte 20.000 de active pe care le custodiem deja și deținem 13 miliarde $ din alte active în acest moment. Deci nu e ca și cum o companie startup vrea să testeze apele cu Bitcoin – acesta este un custode de 13 miliarde $ ce ține miliarde de dolari pentru instituții și conturi de pensii, iar Bitcoin este singura parte în dezvoltare rapidă a afacerii noastre.”

„Kingdom are peste 100.000 de utilizatori ce deja dețin active alternative și avem 20.000 de active care sunt propice pentru tokenizare – ce se întâmplă când pui aceste două lucruri împreună? Este ceva ce nimeni altcineva din industrie nu deține.”

În pofida faptului că dorește să fie în linia întâi a tokenizării, Radloff a declarat că Kingdom Trust va aștepta întâi apariția unei platforme de tokenizare de top.

„Când privesc la piața tokenizărilor, mă uit mai mult spre cine ia cel mai mare avânt, deoarece eu cred că va avea loc un efect de rețea  în tokenizarea și digitalizarea activelor – însemnând că cele mai mari platforme sunt cele ce vor deveni cele mai atractive. Totuși, în momentul acesta nu îmi este clar cine este câștigătorul la nivel global, astfel că deocamdată nu voi face o alegere.” (Sursa EN)

Portofelul hardware NGRAVE a ajuns în două zile la 450% din obiectivul setat prin crowdfunding

NGRAVE ZERO, considerat a fi cel mai sigur portofel hardware din lume, a lansat o campanie de crowdfunding pentru 25.000 € și în doar primele două zile a depășit deja de patru ori suma propusă. Campania, lansată prin platforma de crowdfunding IndieGogo este setată pentru încă 28 de zile, și oferă o serie de beneficii pentru cei ce donează peste o anumită sumă.

Aceste beneficii, reprezintă de regulă reduceri substanțiale față de prețul de retail. Spre exemplu, un NGRAVE ZERO este oferit celor ce donează 228 €, iar prețul de vânzare al acestuia este listat la 398 €, ceea ce înseamnă o economisire de 42%. În mod surprinzător, doar 33 din cei 430+ donatori au optat și pentru bonus, reprezentând 11.760 €, sau aproximativ 10% din suma totală, ceea ce înseamnă că 400 de oameni au ales să doneze 106.500 €, fără să primească nimic în schimb.

NGRAVE ZERO este primul portofel hardware de criptomonede ce primește rating de securitate EAL7, iar în comparație cu alte portofele hardware, ce se conectează la telefonul mobil, sau la aplicații desktop, via USB sau Bluetooth, ZERO comunică doar prin coduri QR, metodă ce nu dezvăluie nimic despre private key-ul  portofelului. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.