Știri blockchain- Alchemy, notificări crypto de tip push, în timp real - Block.One lansează platformă social media mai devreme decât era programat - 03-07-2020

Una dintre cele mai vechi tradiții din cadrul comunității crypto poate fi pe punctul de a deveni demodată. Alchemy, o platformă de dezvoltare blockchain...

Știri blockchain- Alchemy, notificări crypto de tip push, în timp real - Block.One lansează platformă social media mai devreme decât era programat - 03-07-2020

Alchemy, notificări crypto de tip push, în timp real

Una dintre cele mai vechi tradiții din cadrul comunității crypto poate fi pe punctul de a deveni demodată. Alchemy, o platformă de dezvoltare blockchain merge live cu Alchemy Notify – o notificare de tip push, pentru dezvoltatori, ce ar putea însemna sfârșitul necesității de a da refresh pentru block explorer-ului preferat în așteptarea confirmării unei tranzacții.

Experiența utilizatorilor crypto este unul dintre aspectele cele mai neglijate ale industriei, criticii spunând că natura complicată a tranzacțiilor și timpul necesar pentru ca protocoalele blockchain să le finalizeze, conduc la concluzia că, criptomonedele nu vor fi niciodată adoptate mainstream.

În timp ce multe companii caută metode pentru a soluționa aceste probleme, Nikil Viswanathan, CEO-ul Alchemy s-a întors către utilizatori pentru a găsi punctul nevralgic.

„Crearea unor produse simple și inteligibile, accesibile utilizatorilor de rând, reprezintă cheia către succesul industriei blockchain. La Alchemy, suntem focusați în mod obsesiv pe oferirea către dezvoltatori a abilităților de care aceștia au nevoie, pentru a crea aceste experiențe intuitive pentru utilizatori.”

Alchemy oferă drept exemplu un studiu al companiei de cercetare, Airship, ce a analizat date de la 63 de milioane de utilizatori de aplicații, pentru a înțelege modul în care aceștia interacționează cu aplicațiile. Utilizatorii care au primit o notificare în primele 90 de zile de la instalarea aplicației, au avut o probabilitate de 300% să continue să folosească aplicația, în timp ce notificările zilnice au dus la o rată de retenție de 820%.

Dezvoltatorul platformei Alchemy susține infrastructura blockchain pentru grupuri de top, incluzând CryptoKitties, OpenSea, Kyber, 0x, Binance Wallet, Gods Unchained, Opera și Maker. Compania a fost sprijinită de Pantera Capital, Coinbase și Universitatea Stanford și poate conta pe antreprenori precum Charles Schwab, actorul Will Smith, președintele Alphabet, John Hennest, cât și muzicianul Jay Z. (Sursa EN)

Block.One lansează platformă social media mai devreme decât era programat

Voice, platforma social media creată de Block.One va fi lansată pe 4 iulie. Conform unui tweet postat de către CEO-ul Voice, Salah Zalatimo, platforma social media va fi disponibilă de ziua independenței SUA, iar singurii ce vor putea să publice conținut, sau să reacționeze online vor fi utilizatorii înregistrați.

Platforma s-a aflat în faza de testare beta încă de pe 14 februarie, iar CEO-ul a declarat că procesul de înregistrare va rămâne la cerere până pe 15 august, când utilizatorii Voice vor putea începe să-și invite și prietenii.

Din momentul în care compania responsabilă pentru protocolul EOSIO (EOS) a anunțat că va dezvolta o platformă social media bazată pe blockchain, în iunie 2019, Block.One a investit în Voice, 100 milioane $ în cash și alți 50 de milioane $ în proprietate intelectuală, iar ca adaos, a cumpărat domeniul voice.com pentru 30 milioane $.  Block.One a obținut un patent pentru un sistem de licitație bazat pe blockchain, pentru expunere publicitară legată de postările populare în social media, iar acesta va fi cel mai probabil implementat în cadrul Voice.

În ciuda faptului că este o platformă bazată pe criptomonede, Voice a intrat în vizor pentru probleme ce privesc confidențialitatea. Toți membrii vor avea identitatea verificată, cu unele meta data folosite pentru a „preveni și detecta infracțiunile.” (Sursa EN)

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.