Știri blockchain & cripto - Identificarea potențialului NFT în industria de gaming blockchain - Limestone, un proiect smart city bazat pe blockchain intenționează să listeze tokeni – 22-10-2020

Craig Russo, manager de inovare al companiei de investiții Polyient Games a declarat că tokenii nefungibili (NFT) devin un trend blockchain în gaming, întrucât sunt ...

Știri blockchain & cripto - Identificarea potențialului NFT în industria de gaming blockchain - Limestone, un proiect smart city bazat pe blockchain intenționează să listeze tokeni – 22-10-2020

Identificarea potențialului NFT în industria de gaming blockchain

Craig Russo, manager de inovare al companiei de investiții Polyient Games a declarat că tokenii nefungibili (NFT) devin un trend blockchain în gaming, întrucât sunt de asemenea utilizați și în industria sportului, a serviciilor financiare și ca o modalitate de a vinde și transfera proprietăți.

În cadrul unui interviu, Russo a explicat că NFT au atras pentru prima dată atenția în comunitatea extinsă cripto în 2017, odată cu lansarea jocului de colecție, CryptoKittie, în rețeaua Ethereum.

Russo este de părere că de atunci, piața NFT a ajuns să reprezinte una dintre „cele mai atractive oportunități” între activele digitale, cu cazuri de utilizare imediate și deja prezentă în artă, obiecte de colecție și chiar în industria jocurilor. Russo a explicat mai departe rolul NFT în cadrul gaming-ului și motivul popularității lor continue:

„Unul dintre motivele pentru care gamerii gravitează în jurul blockchain este acela că – spre deosebire de jocurile tradiționale – mediile blockchain permit jucătorilor să dețină cu adevărat proprietatea obiectelor lor din joc. Aceasta înseamnă că jocurile blockchain, acționate de tokeni nefungibili și obiecte de colecție digitale, valorifică un întreg sistem economic nou, ce permite gamerilor să câștige bani reali, în timp ce se joacă. Alimentată de aceste aplicații, piața obiectelor de colecție a ajuns la 370 miliarde $.” (Sursa EN)

Limestone, un proiect smart city bazat pe blockchain intenționează să listeze tokeni

Rețeaua Limestone, un proiect bazat pe blockchain, pentru construirea de smart cities, din Singapore a anunțat că își va lista tokenul său, LIMEX, pentru tranzacționare în cadrul exchange-ului cripto, Bitrue.

Conform anunțului, LIMEX va integra aplicații pentru un întreg smart city, precum managementul proprietății, plăți, servicii financiare, transport, parcări, pentru a crea un ecosistem urban inteligent.

Limestone Network a început cu un proiect de dezvoltare de 100 de ha, în Phnom Penh, capitala Cambodgiei. Aceasta a adoptat tehnologia blockchain pentru a permite colectarea de date prin touchpoint-urile utilizate zilnic de rezidenți, și partajarea acestora fără a invada spațiul personal al consumatorilor. Se așteaptă ca aceasta să ofere o înțelegere la nivel profund a modului în care funcționează orașul, inclusiv traficul rutier, consumul de apă și energie electrică, etc.

Limestone, o rețea autorizată, permite clienților săi să își dea consimțământul pentru datele lor și modul în care acestea sunt folosite. Furnizorii de servicii și comercianții vor putea verifica identitatea clienților prin solicitarea de date via smart contracts private.  Eddie Lee, co-fondator și asociat principal al Limestone Network a spus că : „Frumusețea blockchain-ului este dată de abilitatea sa de a oferi putere înapoi consumatorilor.”

Portabilitatea datelor securizate înlătură de asemenea nevoia de intermediari, precum agenții ce mediază între furnizorii de servicii și consumatori. Aceste reduceri de costuri pot fi apoi transferate consumatorilor.

Limestone deține de asemenea și o aplicație mobilă, ce va avea o interfață unde rezidenții se vor putea înregistra, pentru un pașaport digital. Odată ce identitățile le vor fi fost verificate, aceștia primesc acces la funcții precum plăți digitale, acces în clădiri, aplicații pentru microcredite, etc. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.