Știri blockchain & cripto - Instrumente de partajare a informațiilor utilizate de elita cripto - Fostul executiv al Sega și Atari se alătură trendului de gaming NFT – 13-10-2020

Instrumente de partajare a informațiilor utilizate de elita cripto

Mare parte din elita cripto utilizează Twitter ca instrument principal pentru partajarea informațiilor despre propriile proiecte, sau alte subiecte interesante. Unii dintre ei chiar consideră gradul de implicare pe Twitter, ca fiind cel mai important indicator al performanței.

Cointelegraph.com a efectuat o analiză, în care a ales 13 antreprenori din spațiul cripto. Pentru crearea listei, subiecții aleși trebuiau să conducă în mod activ o companie cripto și să stăpânească foarte bine utilizarea aplicației Twitter. Analiza a fost bazată pe ultimele 1000 de postări ale fiecărui subiect.

Șapte din cele 13 persoane din listă se bazează pe interfața web clasică, pentru a posta tweet-uri, în timp ce ceilalți șase preferă utilizarea variantei pentru mobil: doi preferă iPhone-ul, iar patru Android-ul. Vitalik Buterin pare să folosească aproape exclusiv varianta interfeței web pentru tweet-urile sale.

Între timp, gemenii Winklevoss împart nu doar același aspect, ci și preferința pentru tweeting de pe iPhone. Tyler Winklevoss este probabil cel mai activ utilizator Twitter din listă, cu 1000 de tweet-uri doar în ultimele două luni.

La celălalt capăt al spectrului activității, Brad Garlinghouse și Jihan Wu nu au strâns 1000 de tweet-uri de la momentul creării contului de Twitter și până în prezent.

Fondatorul Litecoin (LTC), Charlie Lee a declarat că Twitter-ul este foarte important pentru el: „Folosesc Twitter-ul pentru a furniza știri despre Litecoin.”

Roger Ver a declarat că deține o strategie simplă pentru Twitter:„Încerc pe cât posibil să postez câte un tweet pe zi, despre orice îmi vine în minte în ziua respectivă. Mă gândesc la Bitcoin.com și BCH mai mereu, așadar își găsesc destul de des locul în tweet-urile mele.” (Sursa EN)

Fostul executiv al Sega și Atari se alătură trendului de gaming NFT

Ca parte a incursiunii sale în înfloritorul sector de gaming NFT, furnizorul ecosistemului de gaming 8Hours Foundation l-a desemnat pe Michael Katz, drept membru al consiliului său consultativ.

Katz are o experiență de 25 de ani în sectorul de video gaming, inclusiv roluri de top în cadrul unor mari companii de gaming. A fost președintele Atari Video Game Division, președintele SEGA în SUA, și director de marketing pentru Mattel.

8HoursFoundation speră să consolideze adoptarea noilor sale produse, lansate sub brandul VIMWorld, cu Katz în cadrul consiliului.

VIMWorld este un ecosistem de tokeni nefungibili, ce furnizează un sistem de autentificare care permite posesorilor să stocheze și să consolideze valoarea, prin diverse conexiuni între antreprenorii din gaming.

Consiliul consultativ al 8Hours Foundation include foști executivi ai unor francize de gaming mainstream, precum Call of Duty, Guitar Hero și Tetris.

Un reprezentant al fundației a comentat în legătură cu includerea lui Katz în echipa lor consultativă:

„Greutatea sa în industrie este de neegalat, deoarece a făcut parte din unele dintre cele mai de succes lansări de produse din istoria gaming-ului. Cu experiență extinsă la conducerea Atari, SEGA și Mattel, suntem convinși că sfaturile lui Michael se vor dovedi indispensabile pentru viitorul nostru succes, ținând cont că acesta a mai dus deja mari companii de gaming, pe culmi înalte.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.