Știri blockchain & cripto - Start-up-ul Sharder va crește spațiul de stocare - Radix lansează tehnologii pentru aducerea DeFi în mainstream – 22-10-2020

Start-up-ul blockchain pentru stocare de date și pentru confidențialitate, Sharder intenționează să își crească spațiul de stocare a datelor, deoarece ...

Știri blockchain & cripto - Start-up-ul Sharder va crește spațiul de stocare - Radix lansează tehnologii pentru aducerea DeFi în mainstream – 22-10-2020

Start-up-ul Sharder va crește spațiul de stocare

Start-up-ul blockchain pentru stocare de date și pentru confidențialitate, Sharder intenționează să își crească spațiul de stocare a datelor, deoarece dorește să furnizeze un hub de stocare pentru aplicația blockchain, Island.

Noua aplicație, numită Boxes va ocupa spațiul de stocare al Sharder, cu încă 96 de terabytes, aceasta putând gestiona momentan, doar 32 de terabytes.

Directorul de marketing al Sharder, Paul Rogash a declarat că Boxes se va comporta ca un hub de stocare pentru Island și va fi lansat în ultimul trimestru al acestui an.

„Boxes va interacționa cu alte aplicații blockchain, pentru care vom putea oferi mai mult spațiu de stocare și mai multă securitate. Una dintre principalele sale utilizări este pentru viitoarea aplicație Island, care se află în stadiul final de dezvoltare.”

Island, o aplicație de stocare pentru date sensibile va fi lansată la nivel mondial în luna octombrie. Rogash a spus că Island a abordat Sharder anul trecut și au semnat un contract de dezvoltare în luna februarie.

Sharder furnizează stocare securizată de fișiere pentru numeroase blockchains. Datele sunt criptate și după aceea împărțite în fragmente, înainte de a fi distribuite către diferite noduri. Compania a spus că modelul său asigură siguranță suplimentară datelor în acest fel. Acesta permite de asemenea validarea mai ușoară a datelor și o autentificare mai simplă. (Sursa EN)

Radix lansează tehnologii pentru aducerea DeFi în mainstream

Radix face un pas uriaș în finanțele descentralizate (DeFi), odată cu lansarea primului său protocol layer-one, alcătuit din patru tehnologii diferite.

În Cartea Albă, Radix spune că a lansat patru tehnologii, despre care crede că pot duce la adoptarea în masă a DeFi. Acestea sunt Cerberus, un mecanism de consens într-o rețea de mare viteză, Radix Engine, pentru crearea de aplicații DeFi, Component Catalog, un registru care să ajute la crearea DeFi și Developer Royalties, un program de stimulare, descentralizat.

Compania a declarat că, pentru ca DeFi să devină mainstream au nevoie de costuri scăzute la tranzacții, și de aplicații și stimulente scalabile, care să încurajeze dezvoltatorii să lucreze la aplicații descentralizate.

„În cele din urmă, Mainstream DeFi vor deveni posibile atunci când toate barierele ce le împiedică acum vor fi înlăturate, fără a compromite în schimb descentralizarea. Se va întâmpla atunci când dezvoltatorilor le vor fi fost în cele din urmă oferite instrumentele de care au nevoie pentru a crea aplicații, ce pot depăși serviciile oferite de industria financiară tradițională. Se va întâmpla atunci când utilizatorii acelor aplicații se vor întreba de ce au folosit vreodată metodele vechi. Mainstream DeFi este viitorul pentru care am creat Radix.”

Radix este de părere că cele patru tehnologii care stau la baza companiei vor rezolva multe dintre impedimentele adoptării DeFi la scară largă.

Compania a declarat că Radix Engine este conceput special pentru „crearea logicii ce definește rezultatele corecte și predictibile, on-ledger, ca răspuns la solicitări.” Component Catalog se sprijină pe Radix Engine și furnizează un hub on-ledger, în care dezvoltatorii să creeze aplicații descentralizate.

Cerberus este algoritmul de consens al Radix, conceput „în jurul unui ledger unic, pre-partiționat și utilizează un nou proces de consens, denumit braiding.” Programul său de stimulare, Developer Royalties furnizează stimulente la nivel de protocol. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.