Știri blockchain & crypto-Gaming-ul blockchain pas uriaș întrucât un gigant media anunță o nouă ofertă-Binance USD ajunge în rețeaua blockchain, Flow, a Dapper Labs-Autori de ficțiune transformă jocul VulcanVerse NFT într-o trilogie de cărți–15-10-2020

Compania multinațională de media și entertainment, WarnerMedia se alătura ecosistemului de gaming blockchain, prin ...

Știri blockchain & crypto-Gaming-ul blockchain pas uriaș întrucât un gigant media anunță o nouă ofertă-Binance USD ajunge în rețeaua blockchain, Flow, a Dapper Labs-Autori de ficțiune transformă jocul VulcanVerse NFT într-o trilogie de cărți–15-10-2020

Gaming-ul blockchain face un pas uriaș întrucât un gigant media anunță o nouă ofertă

Compania multinațională de media și entertainment, WarnerMedia se alătura ecosistemului de gaming blockchain, prin subsidiara sa, Turner Sports.

Compania, responsabilă cu transmisiuni sportive pentru canale precum TBS, TNT și TruTV, printre altele, a anunțat recent „Blocklete Games”, o platformă ce va permite jucătorilor să colecționeze, să se antreneze, să tranzacționeze și să concureze cu atleți digitali, în timp ce câștigă premii în bani.

Toate acestea sunt posibile prin intermediul implementării tokenilor nefungibili (NFT) – tokeni crypto unici, deși sunt emiși sub aceleași specificații ca alte tipuri de tokeni.

Fanii ce vor adera la Blocklete Games vor putea deține atleți digitali, denumiți „Blockletes”. Acești jucători pot fi achiziționați și vânduți prin platforma de piață deschisă a jocului. Datorită statutului lor de tokeni Ethereum, fiecare Blocklete deține o semnătură specială, ca asigurare că fiecare jucător este unic.

Turner Sports a anunțat totodată și primul joc al platformei, „Blocklete Golf” – un joc de tip simulare.

„Cu Blocklete Games, vedem o oportunitate de transformare, care să ofere fanilor mai mult control asupra experienței de gaming video, prin inversarea dinamicii convenționale dintre jucător și producător. Serviciul nostru utilizează blockchain în așa fel, încât oricine poate juca jocuri sportive personalizate, cu potențialul de a genera un profit, pentru investiția efectuată în joc.”  (Sursa EN)

Binance USD ajunge în rețeaua blockchain, Flow, a Dapper Labs

Stablecoin-ul crypto exchange-ului de top, Binance, BUSD a devenit cel mai nou stable token ce și-a anunțat lansarea în blockchain-ul Flow, al Dapper Labs.

Dapper Labs, echipa din spatele jocurilor NFT, CryptoKitties și NBA TopShot a început să lucreze la Flow, pentru a aborda problemele de scalare din Ethereum, pe care CryptoKitties le-a întâmpinat după lansarea sa, la sfârșitul anului 2017.

Noul parteneriat va permite dezvoltatorilor ce creează în Flow, să integreze BUSD fără permisiune, în aplicațiile lor descentralizate (DApps). Samuel Lim, responsabilul pentru conformitate, al Binance a declarat că:

„Noi credem că jocurile și entertainment-ul descentralizat vor avea un rol important în accelerarea adopției crypto. Parteneriatul nostru cu Flow și Dapper va aduce BUSD în mâinile a milioane de consumatori.” (Sursa EN)

Autori de ficțiune transformă jocul VulcanVerse NFT într-o trilogie de cărți

Scriitorii britanici de ficțiune, Dave Morris și Jamie Thomson vor scrie o nouă trilogie, „The Vulcan Verses”. Titlul proiectului este bazat pe jocul Vulcan Forged, al VeChain și lumea virtuală descentralizată VulcanVerse.

Cu mai mult de 100 de titluri de cărți pe numele lor, aceștia sunt considerați printre cei mai de succes autori de gamebooks, cu titluri ca Fabled Lands, Fighting Fantasy și The Crystal Maze. Gamebooks sunt povești interactive, în care cititorul poate alege direcția acțiunii poveștii.

Una dintre cele mai de succes serii ale lui Thomson a fost publicată în Marea Britanie, Japonia, Franța, SUA, Italia și Suedia.

„The Vulcan Verses” narează povestea zeului Vulcan, care adoptă tehnologia umană, pentru a crea o lume virtuală 3D și a restabili puterile vechilor zei. Thomson a declarat că trilogia va împleti mitologia greco-romană cu ficțiunea:

„Cărțile vor fi un prolog la jocul virtual, documentând călătoria, de la stăpânirea exercitată de tehnologie și ateism și până în punctul în care vechii zei trebuie să aleagă fie să devină o amintire, fie să ia problema în propriile mâini.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.