Știri blockchain & crypto-OG încheie parteneriat cu o companie de tehnologie pentru gaming, bazată pe blockchain-Blockchain Service Network stimuleaza Chinei pentru CBDC-Filecoin dezvăluie a doua etapă a competiției Space Race – 11-10-2020

Organizația Esports OG a încheiat un parteneriat cu o compania de tehnologie pentru gaming, bazată pe blockchain, DMScript...

Știri blockchain & crypto-OG încheie parteneriat cu o companie de tehnologie pentru gaming, bazată pe blockchain-Blockchain Service Network stimuleaza Chinei pentru CBDC-Filecoin dezvăluie a doua etapă a  competiției Space Race – 11-10-2020

OG încheie parteneriat cu o companie de tehnologie pentru gaming, bazată pe blockchain

Organizația Esports OG a încheiat un parteneriat cu o compania de tehnologie pentru gaming, bazată pe blockchain, DMScript.

Conform Esports Observer, echipa Esport OG – CS: GO – va promova produsele DMScript printre fanii săi, purtând îmbrăcăminte ce afișează logo-ul companiei, pe durata participării la evenimente sportive electronice, desfășurate pe întreg globul.

Parteneriatul cu OG va permite de asemenea celor de la DMScript să înțeleagă mai bine nevoile industriei de esports și să ajute DMScript să vină cu noi idei, soluții de înaltă calitate și produse ce îmbunătățesc calitatea vieții jucătorilor.

Pe de altă parte, parteneriatul va ajuta OG să crească și să se dezvolte, folosindu-se astfel de avantajele soluțiilor tehnice furnizate de către DMScript.

Conform coproprietarului și CRO-ului Xavier Oswald, parteneriatul cu DMScript nu va fi singular, ci se intenționează încheierea mai multor parteneriate cu companii tehnologice, în cursul anului următor. Conform surselor, OG a încheiat deja parteneriate cu Steelseries și Secretlab și a făcut o înțelegere cu Red Bull, în care brand-ul Red Bull va fi încorporat în logo-ul OG. (Sursa EN)

Blockchain Service Network va stimula planurile Chinei pentru CBDC

Din perspectiva guvernului chinez, criptomonedele nu sunt considerate un mijloc de plată legal; în schimb, acestea sunt categorisite drept „bunuri virtuale”, deși unii jucători din industrie consideră că infrastructura Blockchain Service Network (BSN) poate stimula dezvoltarea de monede virtuale, precum CBDC.

În cadrul unui interviu, Eden Dhaliwal, managerul general la nivel global al Conflux Network, un protocol blockchain, layer -1 și singurul proiect blockchain din China, susținut de către stat, a declarat că guvernul Chinei este foarte motivat să lanseze CBDC, pentru a „domina peisajul comerțului digital.”

BSN este o rețea importantă de infrastructură pentru interoperabilitate blockchain. În luna iulie, aceștia au anunțat decizia de a diviza guvernarea BSN, în cadrul a două ecosisteme: BSN China și BSN International.

Dhaliwal și-a exprimat opinia în ceea ce privește divizarea BSN în acest mod și implicațiile acestui gest, pentru ecosistemul blockchain din China:

„BSN s-a divizat, cel mai probabil pentru a face rețeaua conformă, mai sigură și mai stabilă economic, fără a pierde funcțiile rețelelor blockchain publice. (…) Acest ecosistem pe două niveluri asigură fluxul de capital și active, între lanțuri și țări, fără a compromite credibilitatea rețelei.” (Sursa EN)

Filecoin dezvăluie a doua etapă a competiției Space Race

Filecoin a invitat miners din toată lumea, să participe la a doua etapă a concursului său, Space Race, care are rolul de a îi pregăti mainnet-ul.

Filecoin a explicat în cadrul unei postări, că a decis să țină competiția Space Race 2, după participarea în număr mare de către miners din cadrul primei competiții Space Race, cu 365 de miners din 32 de țări.

Conform Filecoin, experimentul va fi împărțit în două, pentru a se asigura că diferite părți ale rețelei sunt testate de către membrii comunității. Prima parte este pentru miners, care trebuie să continue testările și să crească nivelul de scalare al rețelei, iar cealaltă este pentru clienții Filecoin, pentru aplicații și dezvoltatori de instrumente.

Compania a declarat că există două obiective pentru desfășurarea celei de-a doua etape a Space Race; primul este de a crea o simulare economică corespunzătoare, prin intermediul căreia este studiat impactul unor factori precum recompensele pentru blocuri și taxele pentru gas. Al doilea obiectiv este de a simula piețele în mod corespunzător, mai ales în contextul tranziției iminente la mainnet, ceea ce presupune o rețea de depozitare descentralizată, consolidată. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.