Știri Blockchain - Rețeaua ODL a Ripple înregistrează record absolut pe piețele de schimb BTC - Gigantul IT indian, Tech Mahindra va oferi cursuri de calificare blockchain - Cum să primești 3% înapoi, în crypto, la achiziții Nike - 18-06-2020

On-Demand Liquidity (ODL) pentru XRP, corelată cu dolarul australian, au atins un maxim absolut, de 15.640.530 dolari australieni (AUD), pe piețele de schimb BTC.

Știri Blockchain - Rețeaua ODL a Ripple înregistrează record absolut pe piețele de schimb BTC - Gigantul IT indian, Tech Mahindra va oferi cursuri de calificare blockchain - Cum să primești 3% înapoi, în crypto, la achiziții Nike - 18-06-2020

Rețeaua ODL a Ripple înregistrează record absolut pentru XRP/AUD pe piețele de schimb BTC

On-Demand Liquidity (ODL) pentru XRP, corelată cu dolarul australian, au atins un maxim absolut, de 15.640.530 dolari australieni (AUD), pe piețele de schimb BTC.

Conform unui tweet recent al Liquidity Index Bot, indicele de lichidități pe piețele BTC, pentru XRP/AUD a crescut la 15.640.530 AUD (aproximativ 10.6 milioane $) pe 2 iunie, depășind recordul absolut anterior. Deși prețul a rămas aproape de 0.20$, lichiditățile XRP de pe piețele australiene au fost într-o continuă crestere de la începutul anului 2020.

Rețeaua de plăți a Ripple, ODL, și-a triplat volumul de tranzacții în primul sfert al anului, în timp ce valoarea $ tranzacționat, folosind ODL, a crescut cu mai mult de 294%, pentru aceeași perioadă a anului.

Deținătorii de tokeni au descris lichiditățile XRP, ca fiind „seva ODL Ripple, pentru plățile transfrontaliere.”  (Sursa EN)

Gigantul IT indian, Tech Mahindra va oferi cursuri de calificare blockchain

Compania indiană de top, de tehnologie, Tech Mahindra, a încheiat un parteneriat cu startup-ul edtech Idealabs, pentru a oferi cursuri de calificare blockchain.

Cursul de calificare va fi oferit ca o combinație dintre cursuri live online, și cursuri în persoană, în campus, iar studenții ce se înscriu vor învăța printre altele, despre bazele blockchain, Ethereum, contracte inteligente, aplicații descentralizate și Hyperledger Fabric.

Intenția celor două companii este de a construi o bază de oameni talentați pentru industria blockchain, ce vor putea face față cerințelor ridicate ale jobului, în contextul în care numărul de joburi din industria blockchain a crescut cu 290%, în ultimul an.

Reprezentanții Tech Mahindra au declarat că, „există o cerere uriașă de talente în blockchain, întrucât sfera de aplicare pentru tehnologie este foarte largă, incluzând o varietate de sectoare, precum finanțele, sistemul medical, producția, educația, comerțul și telecomunicațiile.”

Există de asemenea posibilitatea ca Tech Mahindra să angajeze dintre cei care finalizează cursurile. „Va oferi studenților oportunități de învățare extraordinare, și va oferi Tech Mahindra acces la resurse gata de utilizare în blockchain.” – Rajesh Dhuddu, liderul blockchain al Tech Mahindra. (Sursa EN)

Cum să primești 3% înapoi, în crypto, la achiziții Nike

Gigantul de încălțăminte american, Nike a intrat într-un nou parteneriat, ce permite clienților săi să câștige până la 3% din achiziții online cu criptomonede.

Startup-ul fintech londonez, Plutus, oferă recompense prin intermediul cardului său de credit, la achiziționarea de produse din magazinul online al Nike, deblocând astfel până la 3% în criptomonede și 9% recompense în bani. Pentru a primi aceste recompense, clienții trebuie să achite cumpărăturile online, folosind Plutus Visa Card.

Deoarece Plutus operează momentan doar în Regatul Unit și în zona economică europeană, serviciul este disponibil pentru achizițiile în euro, sau lira sterlină. Recompensele sunt oferite în token-ul nativ, Pluton (PLU), un token descentralizat ce rulează în rețeaua Ethereum. În afară de cei 12% disponibili în recompense totale, utilizatorii Plutus pot câștiga si mai mult prin staking cu tokeni PLU, în cadrul aplicației acestora.

Prin introducerea recompenselor în criptomonede cu Nike, Plutus mai parcurge un segment din misiunea sa de a introduce criptomonedele în viața de zi cu zi. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.