BitTorrent testeaza platforma de live streaming blockchain

Compania de file-sharing BitTorrent, o filiala a companiei blockchain Tron, isi va testa platforma de live streaming blockchain pana la sfarsitul lui septembrie. Conform unui anunt public din 27 august, platforma numita BitTorrent Live (Blive), sustine content video live si un serviciu de mesagerie instanta. Mai mult, sistemul care sta la baza acesteia contine un tabel al utilizatorilorde top si o functie de relatii intre utilizatori.

BitTorrent va lansa versiuni alpha, beta si full ale Blive intre toamna 2019 si inceputul anului 2020. Varsiunea curenta alpha include un grup mic de utilizatori care vor testa platforma intern, in timp ce programatorii continua sa implementeze functii si caracteristici. (Sursa EN)

Boeing se alatura comisiei Hedera Hashgraph

Boeing s-a alaturat comisiei de guvernare Hedera Hashgraph, o retea blockchain pentru intreprinderi. Hedera a anuntat in data de 29 august ca va incepe distribuirea de tokeni HBAR, un proces care va dura 15 ani. Compania a strans $124 milioane in trei runde de finantare, folosind o intelegere simpla pentru tokeni ulteriori (SAFT), iar aproximativ 1000 de participanti din primele runde SAFT vor primi tokeni HBAR din prima distribuire.

Boeing, momentan cel mai mare producator de avioane comerciale, precum si un antreprenor de aparare major in SUA, nu a facut miscari majore in domeniul blockchain pana acum. Compania a depusin trecut o schita a unui sistem blockchain care ar putea ajuta recieverele GPS in timpul zborului, si a anuntat un proiect impreuna cu SparkCognition pentru a imbunatati navele nepilotate. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S