Stiri Blockchain si cripto –BloXrouteLab a redus cu jumătate timpul de propagare a unui block pe rețeaua Ethereum- Ethereum va depăși 2000 dolari în 2020- Compania Blockchain Utopia s-a lansat la nivel global - 11.12.2019

Stiri Blockchain si cripto –BloXrouteLab a redus cu jumătate timpul de propagare a unui block pe rețeaua Ethereum- Ethereum va depăși 2000 dolari în 2020- Compania Blockchain Utopia s-a lansat la nivel global - 11.12.2019

BloXrouteLab a redus cu jumătate timpul de propagare a unui block pe rețeaua Ethereum

Start-up-ul BloXroute Labs, careare ca obiect de activitate scalabilitatea rețelelor de tip blockchain, a dclarat că a redus cu jumătate timpul de propagare a blockului pe rețeaua Ethereum.

„Rețeaua de distribuție Blockchain” (BDN) care a activat pe un nod Ethereum în Singapore în perioada 11 noiembrie -27 noiembrie 2019, a calculat timpul mediu de propagare a blockului – de la generare, până la partajare  pe întreaga rețea blockchain ca fiind de 172 de milisecunde, față de cele 360 de milisecunde cât era timpul înregistrat anterior.

Uri Klarman, CEO bloXroute Labs a declarat că ”Ethereum simte necesitatea imediată de scalabilitate mai mult decât oricare alt blockchain: Pierde impulsul, pierde cota de piață. Ei simt problema. Majoritatea altora nu”.

Practic, analiștii de la Akomba Labs au efectuat primele teste în luna septembrie 2019, observând că timpul de propagare avea tendința să scadă cu 25 %, fapt ce i-a determinat să testeze la propriu, activitatea de minare a Ethereum pe o serie de rețele din China.(Sursa EN)

Ethereum va depăși 2000 dolari în 2020

Anul 2020 va deveni un an de referință Ethereum. Platforma dApps a calculat că  în primul trimestru al anului 2020, Ethereum va depăși pragul de  2100 dolari, pornind de la pragul  de 1929 $ în luna  ianuarie 2020. Al doilea trimestru alanului 2020 ar putea oferi o cotă de 2600 dolari pentru un Ethereum. Până la sfârșitul anului 2020, este posibil ca un Ethereum să fie cotat la 2480 dolari.

Eric Wall, cercetător în domeniul criptomonedelor la Cinnober, a  spus că proiectele de rețele  blockchain care au generat sute de milioane de dolari în Ether în 2018 și 2019, au creat un impuls foarte mare activului digital pe piața de schimb cripto, generând un veritabil domino în sfera  marilor schimburi pe plan mondial.

Bobby Ullery, un important analist de pe piața criptomonedelor estimează că piața criptomonedelor va depăși 4,5 trilioane de dolari în 2020 și că Bitcoin și Ethereum vor avea fiecare câte 25% fiecare din această valoare. Adică două criptomonede vor avea jumătate din întreaga sumăcare va fi pe piață în 2020.

Creșterea Ethereum este generată,în mod cert și de preconizata lansare în 2020 a Ethereum 2.0.(Sursa EN)

Compania Blockchain Utopia s-a lansat la nivel global

Compania Blockchain Utopia și-a propus să revoluționeze piața de  rețele financiare și sociale. Utopia se dorește a fi condusă prin ea însăși. Termenul este de origine antică, dar a fost folosit ca titlu al unei cărți despre o lume ideală de către filosoful Thomas Morus. Utopia se bazează pe dezvoltarea Bitcoin, încercând să promoveze soliditatea și predominanța cursului de schimb BTC / USD.

CEO-ul Utopia, Shaun Mendes a declarat:  „Astăzi, avem oportunitatea de a aplica tehnologia și spiritul blockchain pentru a construi un nou sistem financiar, independent de sistemul financiar existent și care există în lumea virtuală online. Toată lumea este un proprietar în sistemul în care contribuțiile sunt răsplătite în mod echitabil. Acesta este un nou sistem de corectitudine și integritate. De asemenea, sistemul reprezintă vocea majorității oamenilor din întreaga lume. Oamenii vor fi fericiți pentru că vor câștiga bani cu ușurință”.

Utopia dorește, în viziunea celor care au constituit compania, construirea unui mediu ideal digital, unui ecosistem digital nou care să permită deplina valorificare a potențialului uriaș oferit de tehnologia blockchain cu scopul fundamental declarat să asigure implicarea tuturor celor care s-au integrat în această companie.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S