Un nou sistem international de tracking cripto

15 jurisdictii globale, inclusiv cele ale tarilor din G7, isi vor dezvolta sisteme pentru urmarirea tranzactiilor cripto pentru a preveni utilizarile ilegale ale monedelor. Organizatia FATF (Financial Action Task Force) planuieste pregatirea unor masuri minutioase pana in 2020, conform ziarului japonez Nikkei.

Noul sistem este intentionat sa adune si sa distribuie informatiile personale ale indivizilor care efectueaza tranzactii cripto, pentru a impiedica folosirea criptomonedelor in activitati ilegale precum spalarea de bani si finantarea activitatilor teroriste. Noua initiativa internationala va contribui la dezvoltarea masurilor legale la nivel global. (Sursa EN)

Acordare de salarii in cripto in Noua Zeelanda

Un document de orientare publicat de autoritatile fiscale din Noua Zeelanda oficializeaza permisiunea angajatilor de a primi salarii in criptomonede. Este asteptat ca hotararea sa intre in vigoare din 1 septembrie.

Cateva conditii preventive au fost aplicate hotararii, de exemplu platile in criptomonede trebuie sa fie in conformitate cu taxele si impozitele. Cu alte cuvinte, trebuie sa respecte conditiile normale ale salariilor, precum cea de a reprezenta o suma fixa. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S