Stiri Blockchain si cripto – Studiu Grayscale: 43% dintre investitorii interesați de Bitcoin sunt femei -Autoritățile daneze sunt cu ochii pe cei ce ocolesc sistemul de taxe - 03-01-2019

Stiri Blockchain si cripto – Studiu Grayscale:  43% dintre investitorii interesați de Bitcoin sunt femei -Autoritățile daneze sunt cu ochii pe cei ce ocolesc sistemul de taxe - 03-01-2019

Studiu Grayscale: 43% dintre investitorii interesați de Bitcoin sunt femei

Potrivit unui raport publicat de firma de investiții cripto Grayscale, 43% dintre investitorii interesați de bitcoin sunt femei. Studiul a avut uneșantion reprezentativ de  1.100 de participanți din SUA, cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani, activi în prezent în investiții personale, cu cel puțin 10.000 USD în active angrenate în investiții și un venit al gospodăriei de 50.000 USD.

Sondajul a stabilit că femeile și bărbații au „percepții similare” față de Bitcoin, în special în intervalul de vârstă 25 – 54 de ani, interval reprezentativ pentru cei ce se dedică activităților de antreprenoriat.

Conform sondajului „femeile sunt, în general, mai puțin optimiste în ceea ce privește investițiile și mai mult suspicioase.” Femeile au răspuns  că mai multă educație privind cripto-active ar duce la un interes mai mare.(Sursa EN)

Autoritățile daneze sunt cu ochii pe cei ce ocolesc sistemul de taxe

Autoritățile de reglementare din Danemarca vizează comercianții de criptomonede în cadrul unei acțiuni contra celor ce încearcă să evite plata a taxelor. Această mișcare vine la câteva luni după ce autoritățile de reglementare s-au implicat într-un grup de schimburi locale de informații despre investitorii în criptomonede, activitatea din anii  2016-2018 fiind în vizorul autorităților.

Destinatarii scrisorii au trebuit să răspundă până la jumătatea lunii decembrie. Lumina reflectoarelor va continua să fie pusă asupra evazioniștilor de pe piața criptomonedelor,cu o mai mare intensitate.(Sursa EN)

60 de milioane de oameni din SUA sunt independenți: este viitorul pieței muncii?

Freelancing-ul este un mod rapid și accesibil de a începe să câștigi un venit de la domiciliu. Freelancerii pot satisface orice cerere pe care o poate avea o afacere. În plus, se presupune că sunt în același timp proprietarul, directorul și managerul financiar. Își aduc contribuția  în marketingul social, redactare și publicitate. Evident, sunt predispuși să investească în criptomonede. Sunt la curent cu noutățile economice și sunt dispuși mereusp riște. Tot ce ai nevoie pentru a câștiga bani în acest fel sunt un computer, acces la internet și, desigur, câteva abilități pe care le vei folosi pentru a-ți oferi serviciile. Lista beneficiilor care însoțesc freelancing-ul este interminabilă: o capacitate de a lucra din orice parte a lumii, orar de lucru flexibil, o oportunitate excelentă de avansare, învățare continuă prin muncă și multe altele.

Steve King, partener la firma de cercetare bazată pe California, Emergent Research, a declarat: „Profesioniștii de ultimă generație vor avea un an minunat anul viitor, indiferent dacă sunt independenți sau nu. Piața locurilor de muncă este atât de strânsă, iar aceste abilități sunt foarte greu de găsit. ”

Experții consideră că anul 2020 va fi unul de succes pentru freelanceri și le va deschide noi perspective. Lista de locuri de muncă independenți de top care se așteaptă să înregistreze o cerere ridicată anul viitor include  posturile de avocat în proprietate intelectuală, consilier juridic corporativ, redactor contractual, expert litigii, consilier general, specialiști IT, experți în economie și statistică, specialiști în marketing și multe altele.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania


Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.