Stiri Blockchain si crypto – Acum poti face pariuri pe comisioanele Bitcoin – Peste 5,000 de bancomate Bitcoin in lume – 26.06.2019

Stiri Blockchain si crypto – Acum poti face pariuri pe comisioanele Bitcoin – Peste 5,000 de bancomate Bitcoin in lume – 26.06.2019

Pariuri pe comisioanele Bitcoin

In ultimele doua saptamani au avut loc o medie de 20-35,000 de tranzactii neconfirmate in mempool (zona de asteptare pentru confirmarea tranzactiilor de catre mineri) in timpul saptamanii. Datorita comisioanelor dinamice Bitcoin care se schimba constant, s-a lansat un site nou de gaming, Guessbitcoinfees.com, care le permite utilizatorilor sa puna un pariu pe media comisionului Bitcoin Core in ziua respectiva. Pentru a juca, este nevoie de un cont pe Memo.cash si cel putin 10,000 de satoshi (Bitcoin Cash) pentru a paria.

“Castigatorul este cel al carui pariu este cel mai putin diferit de comisioanele reale – daca mai multi jucatori au aceeasi diferenta fata de comisioanele reale, jucatorul care a ghicit primul castiga”, explica site-ul. (Sursa EN)

5,000 de bancomate Bitcoin in lume

Numarul total de bantomate Bitcoin (BTM-uri) in lume a atins 5,000 pentru prima data, a confirmat CoinATMRadar pe 24 iunie. Conform ultimelor statistici, acum exista 5,006 bancomate independente in aproximativ 90 de tari, unde utilizatorii de criptomonede pot sa cumpere sau sa vanda Bitcoin (BTC). Unele masinarii ofera simultan ambele servicii.

Datele arata o perioada prelungita de crestere in sectorul BTM, cu SUA in fruntea trend-ului in timp ce tot mai multe locatii si formate apar. In iunie au avut loc 150 de instalatii, in jur de 6 pe zi. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S