Știri Blockchain și Crypto – Banca Centrală a Chinei dorește generalizarea Blockchain - Startup Blockchain dorește sprijinirea fermierilor indieni - 18-05-2020

Comitetul Poporului Chinez sau PBoC, Comitetul tehnologic financiar a ținut prima săptămână a acestui an săptămâna aceasta. În timpul reuniunii, vicepremierul băncii centrale, Fan Yifei, a cerut să fie accelerată strategia de adoptare a blockchain a țării.

Știri Blockchain și Crypto – Banca Centrală a Chinei dorește generalizarea Blockchain - Startup Blockchain dorește sprijinirea fermierilor indieni - 18-05-2020

Banca Centrală a Chinei dorește generalizarea Blockchain-Startup Blockchain dorește sprijinirea fermierilor indieni

Comitetul Poporului Chinez sau PBoC, Comitetul tehnologic financiar a ținut prima săptămână a acestui an săptămâna aceasta. În timpul reuniunii, vicepremierul băncii centrale, Fan Yifei, a cerut să fie accelerată strategia de adoptare a blockchain a țarii.

Potrivit unui raport publicat de Sina pe 13 mai, viceguvernatorul băncii s-a întâlnit atât cu oficialii PBoC, cât și cu șefii companiilor financiare afiliate. În timpul discuțiilor, Fan a subliniat importanța industriilor blockchain și fintech, căutând în mod deschis să se asigure că planul de adoptare a tehnologiei Blockchain va fi pus în aplicare cu succes până la termenul stabilit pentru 2021.

Reuniunea a cuprins o imagine de ansamblu a studiilor științifice care testează introducerea de noi politici de încurajare a planului de dezvoltare.

Oficialii au declarat că este necesar să studieze sistemul de indicii de dezvoltare fintech, să monitorizeze cu atenție dinamica și să facă o evaluare cuprinzătoare pentru a ghida instituțiile financiare pentru a accelera transformarea digitală.

O concluzie a întâlnirii a fost: „Este necesar să se consolideze aplicarea științei și tehnologiei de reglementare, să se utilizeze în mod activ date mari, inteligență artificială, cloud computing, blockchain și alte tehnologii pentru a consolida capacitatea de supraveghere digitală.”

Planul de dezvoltare Fintech se concentrează pe standardizarea operațiunilor transtech-market în China, dezvăluite în august 2019.

Interesul Chinei pentru tehnologia blockchain continuă să crească. Provincia chineză Hunan și-a stabilit prima zonă de blockchain provincială în orașul Loudi.

O altă provincie chineză, Hainan, s-a alăturat ecosistemului blockchain cu anunțul unei platforme transfrontaliere de servicii financiare pe 09 mai.

(Sursa EN)

Startup Blockchain dorește sprijinirea fermierilor indieni

Un start-up bazat pe blockchain Agri10x a inițiat un parteneriat cu guvernul indian pentru a ajuta fermierii să își vândă produsele direct cumpărătorilor.

Potrivit unui raport publicat de magazinul de știri local Business Standard, Agri10x va avea acces la jumătate de milion de centre de servicii comune afiliate guvernului, care vor ajuta fermierii din zonele rurale să se înregistreze pe platforma Agri10x.

Un raport privind vânzarea alimentelor produse de fermierii indieni sugerează că între 69 și 73% din produsele rămase la fermieri sunt vândute sub prețul minim de susținere (MSP). Din cauza eșecului agențiilor guvernamentale de a ajunge la fermieri, ei sunt nevoiți să vândă resturile către intermediari cu un profit aproape zero.

Pankajj Ghode, CEO Agri10x, a declarat că platforma lor va elimina mijlocitorii și va angaja fermierii direct cu cumpărătorii: „Scopul nostru este să„ conectăm fermierii locali cu cumpărătorii globali ”, care nu numai că va crește nivelul veniturilor, dar va stimula masiv ocuparea forței de muncă în industria agricolă.”

Ținând cont de starea actuală a fermierilor indieni, dacă Agri10x este capabil să-și îndeplinească promisiunea de a conecta fermierii din întreaga India atât la cumpărători locali cât și la nivel global, acesta poate îmbunătăți semnificativ veniturile fermierilor.

Abhijith Naraparaju a declarat că Agri10x își va extinde serviciile de la nivel de stat la nivel național. Ei urmăresc să urce peste 3 milioane de fermieri pe platforma lor până la sfârșitul acestui an.

Atât statul indian, cât și guvernele centrale au căutat în mod activ modalități de a promova agricultura cu ajutorul tehnologiei blockchain.

Al doilea stat major Maharashtra din India intenționează să utilizeze blockchain în lanțul de aprovizionare și comercializarea agricolă. În martie, Ministerul Comerțului și Industriei din India a anunțat că Consiliul de cafea din India a lansat o piață electronică bazată pe blockchain, pentru a integra fermierii de cafea cu piețele.

(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.