Știri Blockchain și Crypto –Binance listează Bolivarul pe platfoma de tranzacționare pentru criptomonede - Deciziile Guvernului american pot duce la dezvoltarea sectorului Mobile Blockchain - 2020-05-06

Pe 16 aprilie, principalul exchange de criptomonede, Binance, a anunțat că cotează lista Bolivarului venezuelean (VES) în platforma de tranzacționare peer-to-peer pentru BTC, USDT, ETH, BNB, BUSD și EOS, fără taxe

Știri Blockchain și Crypto –Binance listează Bolivarul pe platfoma de tranzacționare pentru criptomonede - Deciziile Guvernului american pot duce la dezvoltarea sectorului Mobile Blockchain - 2020-05-06

Binance listează Bolivarul pe platfoma de tranzacționare pentru criptomonede

Pe 16 aprilie, principalul exchange de criptomonede, Binance, a anunțat că cotează lista Bolivarului venezuelean (VES) în platforma de tranzacționare peer-to-peer  pentru BTC, USDT, ETH, BNB, BUSD și EOS, fără taxe.

Clienții de la Exchange pot căuta acum comercianți P2P locali care au surse de criptomonede stabile și le tranzacționează pentru VES. Potrivit Binance, nu există depozite de garanție și comisioane de tranzacție zero.

În ultimii ani, Venezuela s-a ocupat de numeroase crize economice și politice. Acestea au implicat măsuri luate de guvern pentru controlul circulației monedelor străine în țară.

Ca monedă, Bolívar a fost puternic devalorizat și acum arată un schimb de conversie de 121.653 VES pe 1 USD. Rata de inflație a VES rămâne la 9585,50% din timpul presei.

Mariangel García, Marketing and Community Manager pentru Binance în America Latină, a lăudat anunțul, menționând că Venezuela se alătură Columbia, Peru, Mexic și Argentina în platforma de tranzacționare P2P. Ea a emis următoarele comentarii: „Suntem mulțumiți, întrucât publicul venezuelean a fost extrem de receptiv, avem o comunitate mare în țară și suntem încântați de sprijinul acordat platformei noastre P2P. Vom continua să lucrăm pentru ca experiența utilizatorului să fie una foarte satisfăcătoare și sigură. ”

În cursul acestei luni, venezuelenii au tranzacționat aproape 637 mld. BTC, în valoare de aproximativ 205 miliarde de bolivari la momentul presei (4,4 milioane dolari). Un alt reprezentant la Binance în America Latină a evidențiat creșterea globală pe piețele mai mari: „Motivația noastră este să facem cel mai mare ecosistem criptograf din lume și că serviciile noastre sunt disponibile pe întreaga planetă, de aceea ne extindem în Venezuela și în alte țări. (...) Venezuela este o piață extrem de puternică pentru criptomonedele din America Latină, dar după cum am menționat anterior, am deschis și opțiuni de piață pentru alte țări din regiune, pentru a crește includerea și adoptarea criptomonedelor pe continent printr-un serviciu de încredere și de calitate .“

Din cauza pandemiei COVID-19, García a declarat că întâlnirile la fața locului sunt oprite până la trecerea situației. Acestea vizau promovarea listării VES în toată Venezuela. Între timp, la locul lor vor avea loc întâlniri virtuale.

În ceea ce privește motivațiile primare din spatele listării VES pe Binance, Mariangel a declarat următoarele: „Practic, viziunea și misiunea lui Binance, lucrăm foarte mult pentru a aduce libertatea financiară pentru mulți oameni. Misiunea noastră este să construim un ecosistem global, așa că suntem concentrați pe adăugarea mai multor monede fiat. Venezuela nu face excepție, suntem încântați să ne satisfacem comunitatea și dorim ca mai multe țări să se bucure de serviciile noastre. ”(Sursa EN)

Deciziile Guvernului american pot duce la dezvoltarea sectorului Mobile Blockchain

Pe 16 aprilie, Ajit Pai, președintele Comisiei Federale de Comunicații, sau FCC, a emis un proiect de ordin care aprobă utilizarea frecvențelor radio L-Band pentru 5G și IoT.

Anterior, trei lideri ai comisiilor de apărare ale Congresului au semnat o scrisoare prin care a cerut președintelui Trump să împiedice comisia să emită aprobarea. Controversa decurge din faptul că benzile adiacente sunt utilizate pentru sateliții de poziționare globală (GPS), care oferă funcționalitate esențială pentru armata modernă. Președintele Pai a dat asigurări în proiectul său de ordine că aprobarea nu va pune în pericol funcționarea corectă a GPS-ului, făcând în același timp: „... utilizarea mai eficientă a spectrului neutilizat și promovarea desfășurării serviciilor 5G și Internet of Things”.

Tendința primului mobil nu a scăpat de industria blockchain-ului. Există mai multe proiecte blockchain axate pe astfel de dispozitive, precum Hyperledger Iroha, Celo, IOTA (MIOTA) și Nodle Network. Arhitectul blockchain al Nodle, Eliott Teissonniere, a explicat lui Cointelegraph cum această decizie ar putea ajuta această industrie să crească: „Dacă aveți o trupă dedicată pentru 5G și IoT, se vor deschide noi cazuri de utilizare pe care pur și simplu nu le puteam imagina înainte. Această combinație cu creșterea puterii de calcul disponibile pe orice dispozitive IoT (la margine) va face posibilă activarea dispozitivelor IoT mai strâns legate de o soluție blockchain existentă. În termenul apropiat, am putea chiar să ne imaginăm dispozitive IoT mici, care să încorporeze un client cu caracteristică completă, cu impact mic sau deloc de performanță. Toate acestea au potențialul de a duce la democratizarea Blockchain pentru IoT. ”

Kadan Stadelmann, CTO al platformei cu mai multe lanțuri Komodo, a declarat: „Dacă aș ști, de exemplu, că pe dispozitivul meu mobil aș putea scăpa blockchainul Bitcoin într-o zi. Ceva care îmi ia acum două zile și poate chiar și pe serverul meu. Cred că asta va fi un salt uriaș, deoarece putem începe cu adevărat să ne concentrăm foarte mult pe implementarea tehnologică reală și nu pe limitările fizice de bază sau limitările de protocol, cum ar fi limitarea lățimii de bandă. "

Deși cea mai recentă dezvoltare nu poate avea un impact imediat asupra industriei blockchain, aceasta poate avea un impact asupra obiectivelor de dezvoltare pe termen lung ale comunității.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano Sde la magazinul Tradesilvania.