Știri Blockchain și Crypto – Coinbase va intra pe piața japoneză - În Iran, se cere oficial folosirea criptomonedelor pentru a se evita sancțiunile internaționale

Coinbase este licențiată în Japonia din 2019 și s-a înregistrat ca membri din clasa a doua a Asociației de schimb valutar japonez (JVCEA), o organizație de autoreglare pentru industria criptelor din Japonia

Știri Blockchain și Crypto – Coinbase va intra pe piața japoneză - În Iran, se cere oficial folosirea criptomonedelor pentru a se evita sancțiunile internaționale

Coinbase va intra pe piața japoneză

Coinbase este licențiată în Japonia din 2019 și s-a înregistrat ca membri din clasa a doua a Asociației de schimb valutar japonez (JVCEA), o organizație de autoreglare pentru industria criptelor din Japonia.

Alături de Coinbase, Digital Asset Markets și Tokyo Hash s-au înregistrat, de asemenea, ca membri de clasa a doua, conform JVCEA. Alăturarea ca membri de clasa a doua cu agenția permite companiilor să fie înregistrate ca companii de schimb cripto.

Coinbase s-a mai asociat anterior cu UFJ Bank of Tokyo-Mitsubishi ca parte a extinderii Coinbase în Asia.

Schimbul de criptomonede a lansat, de asemenea, Coinbase Custody în 2017 pentru clienții instituționali, cum ar fi fondurile speculative și birourile familiei. Activele sale aflate în administrare au peste 7 miliarde de dolari în active de criptomonedă, odată cu achiziționarea activității de custodie instituțională a Xapo în august 2019.

Se spune că lansarea internațională a Coinbase Custody răspunde cerințelor investitorilor instituționali din Europa și nu numai. Datorită cererii clienților, compania a exprimat că Europa este segmentul său geografic cu cea mai rapidă creștere. Compania intenționează să sprijine mai multe active digitale în viitor, împreună cu noi funcții.

Coinbase a primit o licență de e-money în octombrie 2019 în Irlanda de către Banca Centrală a Irlandei și a permis companiei să-și extindă operațiunea irlandeză și „să livreze un produs mai bun clienților săi pe unele piețe cu cea mai rapidă creștere. le permite acestora să asigure pașapoarte pentru clienții lor din întreaga UE și din SEE. "

Tokyo, capitala Japoniei a fost clasată drept unul dintre primii 12 hub-uri FinTech din lume de Deloitte's Un story of 44 de orașe: Conectarea globală FinTech: Interim Hub Review 2017. Tokyo Metropolitan Government (TMG) a creat contururi de politici pentru a forma oraș cu viziunea unui centru financiar global de neegalat.(Sursa EN)

În Iran, se cere oficial folosirea criptomonedelor pentru a se evita sancțiunile internaționale

Saeed Muhammad, un comandant al Corpului Gărzii Revoluționare Islamice „Armata Păzitorilor Revoluției Islamice”, a cerut Iranului să utilizeze criptomonedele pentru a ocoli sancțiunile impuse țării sale de Statele Unite.

Sancțiunile impuse de administrația Trump și retragerea SUA din Planul comun de acțiune globală din 2018 au dus la scăderea valorii monedei Iranului. Sancțiunile au avut efect asupra comerțului exterior și investițiilor din țară; încă de când criptomonedele au câștigat popularitate în a evita sancțiunile. Sancțiunile economice impuse de SUA au redus economia iraniană cu 10 până la 20 la sută.

Organizația interguvernamentală, grupul de acțiune financiară (FATF) a adăugat recent Iranul pe o listă neagră a țărilor care nu au respectat cerințele de finanțare antiterorism. Iranul a fost adăugat pe lista neagră după mai bine de trei ani de avertismente din partea FATF pentru a respecta cerințele. Iranul ar urma să analizeze auditul extern mai dur al firmelor de finanțare și să analizeze și mai mult tranzacțiile cu Iranul.

Conform organizației de știri iraniene Crypto Coinit.ir, Mohammad s-a adresat unei mulțimi pe 26 februarie: „Solicităm crearea unui mecanism mai sofisticat pentru a evita sancțiunile. Pentru a evita sancțiunile, trebuie să dezvoltăm soluții precum schimbul de produse și utilizarea criptomonedelor cu parteneriatele noastre [în alte țări]. ”

Odată cu valoarea monedei tarii in scădere și a sancțiunilor impuse, administrația președintelui iranian, Hassan Rouhani, a anunțat ideea lansării unei criptomonede naționale în 2018. De atunci, Ministerul Industriilor, Mineritului și Comerțului din Iran a emis mai mult de 1.000 de licențe miniere de criptomonede operatorilor locali.

De asemenea, guvernul național a lucrat cu startup-uri blockchain pentru îmbunătățirea infrastructurii sale financiare. Administrația centrală a fost văzută să ofere finanțare pentru o singură companie, unele bănci private au sprijinit și câteva proiecte.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.