Știri Blockchain și Crypto- Comerțul de grâu de 12 milioane USD între SUA și Indonezia a fost reglememtat pe Blockchain - Noul Venture Studio oferă finanțare de 100 000 de dolari pentru startup-urile Algorand Dapp - 02-05-2020

Giganții internaționali din agricultură, Agrocorp și Cargill, au tranzacționat grâu în valoare de 12 milioane de dolari din America de Nord în Indonezia prin blockchain. Tranzacția a fost realizată prin intermediul platformei blockchain

Știri Blockchain și Crypto-  Comerțul de grâu de 12 milioane USD între SUA și Indonezia a fost reglememtat pe Blockchain - Noul Venture Studio oferă finanțare de 100 000 de dolari pentru startup-urile Algorand Dapp - 02-05-2020

Comerțul de grâu de 12 milioane USD între SUA și Indonezia a fost reglememtat pe Blockchain

Giganții internaționali din agricultură, Agrocorp și Cargill, au tranzacționat grâu în valoare de 12 milioane de dolari din America de Nord în Indonezia prin blockchain. Tranzacția a fost realizată prin intermediul platformei blockchain din Singapore, bazată pe Hyperledger Fabric.

Banca operațională internațională Rabobank, proprietarul navei Amarante și agentul de transport Transmarine, au participat, de asemenea, la tranzacție.

Comerțul s-a stabilit la 1 aprilie după cinci zile, cu economii de timp raportate în procesele manuale și securitate și transparență sporite. Tranzacția a redus nevoia de documentație și de procese tradiționale complexe de decontare a comerțului.

Factorii cheie ai Rabobank, Mario Cortinhal și Olivier De Jong au spus că timpul petrecut în mod obișnuit în procesarea documentelor a fost redus la jumătate.

Platforma blockchain a Dltledgers a facilitat până în prezent mai mult de 2 miliarde de dolari pentru 400 de companii, 45 de parteneri bancari și mii de alți parteneri ecosistemici. CEO-ul Samir Neji a declarat că comerțul principal de grâu pe continent a demonstrat „capacitatea soluției noastre de blockchain de a merge în mainstream (prima linie a pieței)”.

Agrocorp lucrează cu meserii din blockchain de peste un an. Revista Jumpstart a raportat managerul său de sustenabilitate, Abhinav Vijay, spunând: „Având în vedere climatul mondial actual și provocările logistice de a muta documentele fizice pe tot globul, acesta este doar un început și sperăm să executăm mai multe tranzacții prin intermediul platformei în viitorul apropiat.(Sursa EN)

Noul Venture Studio oferă finanțare de 100 000 de dolari pentru startup-urile Algorand Dapp

Compania de investiții Blockchain Eterna și fondul de capital de risc Borderless Capital s-au alăturat pentru a lansa Eterna Borderless Venture Studio, pentru a sprijini proiectele de pe platforma Algorand.

Scopul este de a impulsiona adoptarea și creșterea prin furnizarea de instrumente și resurse dezvoltatorilor și antreprenorilor descentralizați - sau DApp -. Startup-urile sunt eligibile pentru a primi finanțare de până la 100.000 USD, Borderless Capital fiind capabil să ofere o investiție de până la 2 milioane de dolari pentru companiile care apar ca companii de top.

Studiul de risc include grupuri de studenți de la unele universități mai prestigioase din lume - inclusiv Oxford, Cambridge și Imperial College of London - împreună cu firma de marketing PR MarketAcross și ecosistemul european de pornire F6S.

Șapte startup-uri sunt dejaincluse, inclusiv MAX Markets, care este un grup de tranzacționare internațională care lansează un DEX; PlanetWatch, care este o rețea de senzori și oameni de calitate a aerului care are ca scop stimularea monitorizării mediului; și SingularityNET, prima rețea AI descentralizată din lume în care oricine poate crea, partaja și monetiza servicii AI la scară.

Andrea Bonaceto, partener la Eterna Capital Algorand, a declarat pentru Cointelegraph că aceștia caută startup-uri DApp din toate sectoarele, dar sunt deosebit de interesați de proiecte financiare: „Algorand este conceput pentru economia fără margini, astfel încât DAP-urile din sectorul financiar vor fi potrivite.”

Bonaceto a spus că compania a identificat un potențial enorm cu platforma Algorand datorită designului său: „Algorand a dezvoltat o platformă blockchain de calitate pentru întreprinderi, care este concepută pentru dezvoltatori. Ne-a impresionat cât de rapid a crescut ecosistemul Algorand de la lansarea anului trecut. ”(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.