Stiri blockchain si crypto – debit card crypto – lege in Franta cripto monede 03.05.2019

Stiri blockchain si crypto – debit card crypto – lege in Franta cripto monede 03.05.2019

Uniunea Europeana lanseaza Asociatia Internationala a Aplicatiilor Blockchain

In data de 3 Aprilie, Uniunea Europeana a anuntat lansarea Asociatiei Internationale a Aplicatiilor Blockchain de Incredere (INATBA). Actul constitutiv a fost semnat de peste 100 de membri, printre care se afla IBM, Deutsche Telekom si Accenture. Prin unirea interprinderilor mici cu autoritatile de reglementare, asociatia urmareste sa sustina dezvoltarea tehnologiei Blockchain sis a o aduca in zona mainstream. (Sursa EN)

Franta adopta o noua lege benefica companiilor crypto

Autoritatea legislativa a Frantei (AMF) implementeaza o lege care menita sa ajute startupurile de crypto care doresc sa fie reglementate. Astfel, guvernul urmareste sa creeze un mediu legal favorabil companiilor mici care se confrunta cu refuzul serviciilor din partea bancilor. Guvernul Francez a sustinut ca fiecare companie reglementata are dreptul de a avea un cont bancar. Astfel, bancile vor trebui sa se justifice in cazul in care refuza sa furnizeze conturile bancare pentru companiile crypto. (Sursa RO)

Europa implementeaza card de Debit bazat pe criptomonede

Europa a permis recent cetatenilor sa utilizeze carduri de Debit bazate pe criptomonede. Cardul-cripto (crypto-card) a fost lansat de platforma de exchange Jubiter si poate fi utilizata oriunde in lume, iar cadul va putea procesa numai tranzactii cu Bitcoin sau cu Litecoin. Cardurile Debit ale companiei Jubiter sunt disponibile in majoritatea tarilor Europene. (Sursa EN)

Presedintele Frantei propune utilizarea tehnologiei Blockchain in domeniul Agriculturii

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, recomanda utilizarea tehnologiei Blockchain pentru a imbunatati gestionarea lantului de aprovizionare in industria Agriculturii Europene. Presedintele a subliniat numeroasele beneficii pe care le poate aduce tehnologia Blockchain in domeniul agricol, printre care se enumera si transparenta si abilitatea de a urmari produsele transportate. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania!
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania si incepand cu luna Mai 2019 Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S