Știri Blockchain și Crypto - Efectele pandemiei de Coronavirus asupra Bitcoin - 19.04.2020

Prețul Bitcoin (BTC) a cunoscut o săptămână distructivă, întrucât prețul s-a prăbușit cu 52% într-o singură zi din această săptămână.

Știri Blockchain și Crypto - Efectele pandemiei de Coronavirus asupra Bitcoin - 19.04.2020

Prețul Bitcoin (BTC) a cunoscut o săptămână distructivă, întrucât prețul s-a prăbușit cu 52% într-o singură zi din această săptămână. Nu numai că Bitcoin a fost lovit puternic în cursul săptămânii, dar piețele de acțiuni și-au văzut și cea mai proastă săptămână din 2008, iar alte paradisuri sigure aurul și argintul au înregistrat o pierdere.

Volatilitatea tuturor piețelor a luat amploare în cursul săptămânii, deoarece VIX (Volatility Index în SUA) atinge niveluri care nu se văd de la inventarea Bitcoin. În mod similar, Bitcoin a înregistrat o scădere de la 7.500 USD la 3.750 dolari, după care prețul a crescut cu 2.000 - 5.750 dolari în cele 24 de ore după.

Cu toate acestea, principalele valori de rezistență sunt 6.400 $ și 6.800-6.900 USD. În mod similar, nivelurile de asistență care urmează să fie urmărite sunt 4.800 de dolari (întrucât prețul Bitcoin a fost redus la acel nivel săptămânal), 4.250 de dolari și 3.700 de dolari ca niveluri suplimentare de asistență.

Dar instituțiile și guvernele anunță deja pachete de soluții pentru economie. Unul dintre ei a fost președintele Trump recent  Aceasta a condus la faptul că piețele de acțiuni din SUA au înregistrat cu 8% în 30 de minute, în timp ce Bitcoin a sărit de la 4.800 USD la 5.600 USD în aceste ore.

Cu toate acestea, este posibil să se producă o scădere suplimentară, întrucât întreaga economie globală se apropie de coronavirus. Cu toate acestea, efectele acestui lucru vor veni de obicei după ceva timp, care va fi mai târziu în acest an. Pe termen scurt, frica și panica pot atinge nivelurile maxime, deoarece oamenii anticipează mai multe blocaje.

Modelul de bule este destul de cunoscut în jurul investitorilor cripto, deoarece aceștia au experimentat unul în ultimii ani. După prima vânzare masivă, există o perioadă de mișcări calme în sus, în care oamenii se așteaptă ca lucrurile să fie sănătoase și să se calmeze.

O astfel de perioadă ar putea apărea și pe piețele de capitaluri proprii în lunile următoare, deoarece țările occidentale vor lua măsuri pentru a conține virusul, ceea ce poate stopa panica. Cu toate acestea, impactul economic real va apărea doar la sfârșitul acestui an, ceea ce ar determina apoi o scădere în scădere în continuare, așa cum se arată în grafic.

Istoria Bitcoin arată multe scăderi de 80% +, după care prețul s-a stabilizat și încet a început să crească încet. Un caz similar ar putea apărea aici. Din punct de vedere tehnic, este important să urmăriți media în mișcare de 200 de săptămâni, deoarece este indicatorul cheie pentru piețele bullish / bearish pe piețele de acțiuni și Bitcoin.

Teoretic pandemia de Coronavirus a împins omenirea către mediul on-line.Teoretic, oamenii ar trebui să înțeleagă faptul că a încerca să studiezi ceva despre criptomonede este o idee foarte bună, în condițiile în care trebuie să rămâi în casă. Lovitura încasată de economia clasică ar trebui, teoretic, să fie o victorie de etapă pentru Bitcoin și pentru celelalte criptomonede.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.