Știri Blockchain și Crypto - Industria contabilității va utiliza Blockchain-AAX vrea să globalizeze tranzacțiile cu criptomonede - 01-05-2020

Asia de Sud-Est Tezos-TSA - o organizație fără scop lucrativ dedicată promovării adoptării blockchain-ului Tezos în regiune - a semnat un acord cu Asociația Contabililor Autorizati Autorizați-ACCA pe 13 aprilie 2020.

Știri Blockchain și Crypto - Industria contabilității va utiliza Blockchain-AAX vrea să globalizeze tranzacțiile cu criptomonede - 01-05-2020

Industria contabilității va utiliza Blockchain

Asia de Sud-Est Tezos-TSA - o organizație fără scop lucrativ dedicată promovării adoptării blockchain-ului Tezos în regiune - a semnat un acord cu Asociația Contabililor Autorizați Autorizați-ACCA pe 13 aprilie 2020.

Potrivit unui comunicat de presă, parteneriatul dintre ACCA și TSA va explora aplicațiile blockchainului Tezos în industria contabilității. ACCA este o organizație majoră de contabilitate globală care oferă certificări și instruire pentru contabili.

ACCA va ajuta TSA prin schimbul de cunoștințe cu privire la standardele de contabilitate cu firma. În schimb, TSA va ajuta ACCA să exploreze și să pună în aplicare aplicațiile tehnologiei blockchain în sfera contabilității pentru a-l elibera de diferite deficiențe.

Ca pas următor, TSA și ACCA vor dezvolta materiale educaționale, cursuri de formare și programe de parteneriat pentru a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine tehnologia și să promoveze în continuare adoptarea blockchain. Reuter Chua, șeful ACCA Singapore, a declarat: „Aplicațiile potențiale ale tehnologiei blockchain în sectorul contabil sunt extinse, începând de la proceduri de validare mai bune în audit până la accelerarea timpilor de decontare pentru tranzacții și automatizarea și eficientizarea proceselor de conformitate.”

Blockchain și Crypto înregistrează progrese rapide în industria contabilă. Parteneriatul firmei de contabilitate americană RSM (a cincea din Statele Unite) și a companiei autohtone de software și servicii fiscale, prin  blockchain, Lukka. Compania blockchain va pune la dispoziția RSM un software de impozitare criptă atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

În ciuda faptului că a devenit mai obișnuit în anumite industrii, firma de contabilitate Big Four Deloitte și Forumul Economic Mondial au declarat recent într-o carte albă comună că blockchainul încă nu are interoperabilitatea necesară pentru utilizarea întreprinderilor de top.

(Sursa EN)

AAX vrea să globalizeze tranzacțiile cu criptomonede

Un nou excahnge de criptomonede declară că este hotărât să extindă piața cripto, deschizând ușile pentru comercianții care doresc să cumpere și să vândă instrumente financiare tradiționale, oferind în același timp comercianților instituționali acces la active digitale.

AAX a fost lansat în noiembrie 2019 cu „o misiune de a conecta criptomonedele la finanțele globale”. În acest scop, intenționează să ofere mărfuri și indexuri tokenizate, precum și programe de tranzacționare socială și jetoane de securitate. Este primul schimb de criptomonede alimentat de LSEG Technology, care oferă infrastructură grupului bursier din Londra.

Thor Chan, directorul general al AAX, consideră că industria criptomonedelor este într-un moment esențial în acest moment. Timpurile s-au schimbat de la sfârșitul anului 2017, când sectorul avea un plafon de piață de 800 de miliarde de dolari, iar startup-urile ar putea strânge milioane în câteva minute. Cu toate acestea, consideră că tokenizarea oferă o oportunitate irezistibilă de a accesa piețele de aur, în valoare de 8 trilioane de dolari, fără să mai vorbim de piețele bursiere globale, în valoare de 80 de miliarde de dolari.

Având în vedere și faptul că Bitcoin Halvin este programat să se întâmple la colțul lunii mai, Chan a declarat: „AAX este încrezător că industria criptomonedelor are potențialul de a crește cel puțin o sută de ori, ajungând în trilioane și de a-și găsi locul potrivit în finanțele globale."

AAX oferă tranzacții spot, futures și tranzacționare fără vânzare. Listează mai mult de 50 de criptomonede și listează contractele futures perpetue pentru cinci monede majore: Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), XRP și EOS. Acestea pot fi tranzacționate cu pârghie de până la 100 de ori.

În ceea ce privește experiența utilizatorului, AAX spune că oferă o „platformă de tranzacționare sigură, profund lichidă, ultra-scăzută și complet compatibilă.” Potrivit companiei, infrastructura sa se mândrește cu un motor scalabil cu „performanță și fiabilitate” pe piață, care funcționează pe aceeași bază de cod care alimentează piețele bursiere din Londra, Milano și Oslo. În consecință, AAX observă că este încrezător că sistemele sale pot gestiona volume de ordine instituționale care sunt la egalitate cu piețele globale de capital.

AAX susține că majoritatea comenzilor sunt procesate în mai puțin de 800 de microsecunde, ceea ce o face mai rapidă "decât orice exchange de criptomonede." Estimările sale sugerează că motorul său care se potriveste poate scala până la 1 milion de tranzacții pe secundă, ceea ce înseamnă că nu va suferi probleme de capacitate atunci când criptomonedele  încep să se bucure de acceptarea în mod general.

Regulamentul asigură un nivel mai ridicat de protecție a consumatorilor, iar simbolizarea înseamnă din ce în ce mai mult „clasele de investiții accesibile în primul rând elitelor financiare cu cantități mari de capital vor deveni treptat mai deschise investitorilor cu amănuntul.”

El a adăugat: ”Vedem două mișcări care stau în punctul de convergență. Pe de o parte, investitorii instituționali se implică din ce în ce mai mult în spațiul crypto. Pe de altă parte, inovația digitală a activelor face ca clasele de active tradiționale să fie mai accesibile pentru mainstream. ”

AAX și-a dezvăluit planul de listare a primului său jeton de finanțare a mărfurilor, Phigold, pe 31 martie 2020. „Oferă un exemplu real al modului în care tehnologia blockchain poate fi exploatată pentru a perturba o industrie bine pusă la punct: investiția în aur”, au declarat reprezentanții firmei.

Mai mult, AAX a anunțat, de asemenea, că lansează un simbol de schimb autohton, cunoscut sub numele de AAB, care oferă reduceri la toate tranzacțiile la fața locului și la viitor și deblochează servicii exclusive, cum ar fi roboți de tranzacționare și semnale de tranzacționare.

În total, 100 de persoane lucrează acum pentru AAX în două birouri din Asia și Europa. Compania consideră că oferă ingredientul secret care va ajuta sectorul cripto să crească: produse sofisticate care permit diferite tipuri de implicare cu piața.

(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.