Știri Blockchain și Crypto –Investiții limitate în Blockchain din cauza pandemiei- Platforma Chiliz s-a asociat cu Ultimate Fighting Championship (UFC) - 19-05-2020

Analiștii și-au revizuit în scădere previziunile privind cheltuielile întreprinderilor europene pentru dezvoltarea tehnologiei blockchain în următorii câțiva ani, din cauza schimbărilor economice ale pandemiei COVID-19...

Știri Blockchain și Crypto –Investiții limitate în Blockchain din cauza pandemiei- Platforma Chiliz s-a asociat cu Ultimate Fighting Championship (UFC) - 19-05-2020

Investiții limitate în Blockchain din cauza pandemiei

Analiștii și-au revizuit în scădere previziunile privind cheltuielile întreprinderilor europene pentru dezvoltarea tehnologiei blockchain  în următorii câțiva ani, din cauza schimbărilor economice ale pandemiei COVID-19.

Într-un raport publicat pe 5 mai, firma de cercetare de piață din Statele Unite International Data Corporation (IDC) a declarat că se așteaptă ca încetinirea să fie temporară și distribuită în mod neuniform între sectoare.

Înainte de criză, IDC a prevăzut că cheltuielile europene pentru blockchain vor fi de 1,4 miliarde de dolari în 2020, cu o creștere puternică a ratei de creștere anuală compusă (CAGR) de 58% până în 2023.

Carla La Croce, co-lider al IDC European Blockchain Practice, a explicat că: ”Cu cererea deprimată a clienților, întreruperea lanțurilor de aprovizionare și o funcționare la distanță largă, multe companii pun în așteptare proiecte inovatoare, inclusiv în blockchain, până când există mai multă claritate asupra viitorului”.

IDC se așteaptă acum la o ușoară încetinire a cheltuielilor de tip blockchain, în scădere cu aproximativ 8% în 2020 pe piața europeană. Prognoza sa revizuită de 1,33 miliarde de dolari reprezintă totuși o creștere de peste 60% de la an la an.

În anumite sectoare, IDC anticipează că impactul pandemiei ar putea, invers, să stimuleze creșterea și adoptarea mai largă a tehnologiei.

Afectarea guvernelor naționale de blocaje stricte în timpul crizei continuă să provoace perturbări pe scară largă ale producției, distribuției și comerțului global. Această expunere a fragilității multor lanțuri de aprovizionare poate determina întreprinderile să adopte noi tehnologii care să le facă mai rezistentă gestionarea aprovizionării.

După cum a subliniat Radoslav Dragov, co-lider al IDC European Blockchain Practice, blockchain poate atenua „opacitatea inutilă” care persistă în cele mai multe lanțuri de valori:

Aplicații complexe, cum ar fi colectarea și analiza datelor de asistență medicală și sistemele de votare online, pot de asemenea să vadă beneficii unice din blockchain, deoarece tehnologia oferă o protecție puternică a datelor și caracteristici de confidențialitate și este rezistentă la alterarea.

Cu toate acestea, cererea IDC necesită eforturi semnificative pentru a depăși lipsa aparentă de încredere a publicului în utilizarea sistemelor online pentru a-și exercita drepturile democratice. WEF și IDC consideră blockchain-ul ca un instrument cheie pentru lanțurile de valori globale

Luna trecută, Forumul Economic Mondial a publicat un nou set de instrumente de implementare blockchain, conceput pentru a ajuta guvernele, întreprinderile și organizațiile din întreaga lume să dezvolte lanțuri de valoare mai rezistente care vor merge înainte de criza COVID-19. (Sursa EN)

Platforma Chiliz s-a asociat cu Ultimate Fighting Championship (UFC)

Platforma de tokenizare sport bazată pe Ethereum, Chiliz s-a asociat cu Ultimate Fighting Championship (UFC) pentru a permite fanilor să folosească jetoane CHZ pentru experiențe. Platforma intenționează să pună la dispoziția fanilor UFC aplicația lor bazată pe blockchain. Folosind moneda CHZ semnată de Chiliz, fanii pot schimba jetoane pe platformă pentru bilete la evenimente, experiențe și recompense UFC.

Alex Dreyfus, a declarat că parteneriatul nu se referă strict la cumpărarea de bilete, ci a dat glas fanilor: „Ideea este că (înainte de pandemie) 99,9% dintre fanii sportului, ca TINE, nu se află pe stadion și totuși sunteți fan al puținelor echipe. Prin urmare, oferim echipelor posibilitatea de a-și angaja și de a-și monetiza baza globală de fani prin crearea jetoanelor fanilor și atașarea de drepturi, experiențe, gamificare în jurul acestor jetoane fan. "

Directorul general a raportat că peste 200.000 de oameni au descărcat aplicația Socios pentru a utiliza jetonul CHZ, dar speră să crească acest număr în 2020: „... pregătim campanii de marketing mult mai mari în următoarele câteva luni pentru a realiza primul nostru milion de utilizatori. Mai mult decât atât, obiectivul [declarat în mod public] al lui „de a fi„ cea mai mare platformă bazată pe blockchain, orientată către consumator ”în 2020 (excluzând portofelele și schimburile).”

Chiliz este o platformă de tokenizare sportivă care a semnat deja acorduri cu cluburi importante de fotbal, inclusiv FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, Atlético de Madrid, Galatasaray, AS Roma, CA Independiente și exportă giganti OG pentru a produce jetoane Fan. De asemenea, aventura sportivă s-a asociat cu Lagardere Sports and Entertainment pentru a obține o mână în Liga Națională de Fotbal și Baseball League Major. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.