Stiri Blockchain si crypto – Platforma blockchain WePower aduce solutii pentru folosirea energiei reutilizabile – Microsoft faciliteaza accesul la AI si automatica prin blockchain – 29.07.2019

Stiri Blockchain si crypto – Platforma blockchain WePower aduce solutii pentru folosirea energiei reutilizabile –
Microsoft faciliteaza accesul la AI si automatica prin blockchain – 29.07.2019

Colaborare WePower si Marubeni Corp pentru cresterea accesibilitatii la energia reutilizabila

 Platforma lituaniana WePower a incheiat recent o colaborare cu compania japoneza Marubeni Corp pentru a facilita accesul companiilor mici la resursele de energie reutilizabila. In acest moment, WePower furnizeaza energie generata de panouri solare sau centrale eoliene. Proiectul utilizeaza blockchain in vederea facilitarii incheierii contractelor de vanzare-cumparare a energiei, prin faptul ca vor pune la dispozitie acorduri digitale standardizate pentru companiile mici sau start-up. Totodata, acestea vor avea optiunea de returnare a energiei neutilizate.
 WePower a colaborat cu firma japoeza Marubeni Corp in vederea unui imprumut care ii va permite patformei blockchiain sa isi extinda activitatea si pe teritoriul Australiei. (Sursa EN)

Microsoft doreste democratizarea invatarii AI prin platforma blockchain Etehereum

 Microsoft utilizeaza platforma blockchain Ethereum in scopul „democratizarii” accesului la invatare despre automatica si inteligenta artificiala (AI). Sistemul de invatare in acest domeniu este de obicei centralizat si costisitor, astfel ca Microsoft vrea sa faciliteze accesul persoanelor interesate. Proiectul implica smart contracts, iar dezvoltarea in platforma blockchain Etehereum asigura accesibilitatea permanenta la sistem si o mai mare stabilitate acestuia. Microsoft planuieste sa puna la dispozitie algoritmi de invatare AI, cu care cusantii sa poata interactiona, interactiuni care vor fi recompensate ulterior dintr-un depozit comun de criptomonede platite de fiecare utilizator.
 Proiectul este inca in perioada de testare, iar expertii software Microsoft au pus la punct un model de functionare a sistemului, iar in acest moment updatarea modelului costa doar 0.25$ pe platforma blockchain Ethereum. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S