Stiri Blockchain si crypto – reglementare crypto Summit G20 – Schimburi criptomonede direct din Zion Vault – ONU si W-Foundation aplicatie Blockchain 17.05.2019

Stiri Blockchain si crypto – reglementare crypto Summit G20 – Schimburi criptomonede direct din Zion Vault – ONU si W-Foundation aplicatie Blockchain 17.05.2019

Summitul G20 urmareste reglementarea strictă a spatiului cripto in privinta combaterii spalarii banilor

Statele lumii urmaresc reglementarea criptomonedelor pentru a combate spalarea banilor, problematica care va fi adresata in Summitul G20 la care vor participa guvernatorii bancilor centrale. Summitul va avea loc pe 8 si 9 Iunie pentru a lupta impotriva finantarii terorismului si spalarii banilor, aducandu-se o noua reglementare cu privire la pericolul furtului de criptomonede. (Sursa EN)

HTC adauga schimburi crypto la telefonul Exodus 1

Prin intermediul tehnologiei Blockchain, telefonul Exodus 1 permite acum schimburi de criptomonede prin intermediul aplicatiei de tip wallet Zion Vault. Proiectul a fost implementat pentru a imbunatati experienta utilizatorilor prin a le permite schimbul de criptomonede direct in Zion Vault, eliminand necesitatea intermediarilor.  Prin integrarea protocolului de lichiditati de la exchange-ul Kyber, utilizatorii din intreaga lume pot realiza schimburi de criptomononede de tipul RC20 precum DAI, BAT SI KNC direct din Zion Vault. (Sursa EN)

ONU semneaza un acord cu W-Foundation pentru a rasplati actiunea climatica cu criptomonede

Organizatia Natiunilor Unite semneaza un memorandum de intelegere cu organizatia de conservare a naturii W-Foundation, in vederea promovarii proiectelor de protejare a naturii. Colaborarea urmareste implementarea aplicatiei de HOOXI bazata pe tehnologia Blockchain, disponibila pentru iOS si Android, pentru a incuraja utilizatorii sa lupte impotriva gazelor cu efect de sera, ulterior fiind recompensati cu criptomonede W Green Play (WGP). (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania!

Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S