Stiri Blockchain si crypto – Regularizari FATF pentru crypto – Robotul Vitalik Buterin – 15.06.2019

Stiri Blockchain si crypto – Regularizari FATF pentru crypto – Robotul Vitalik Buterin – 15.06.2019

Lumea crypto se pregateste pentru regularizare majora

In putin peste o saptamana, noile reguli ale Grupului pentru Actiune Financiara (en. Financial Action Task Force on Money Laundering – FATF) va forta afacerile cu criptomonede in aproximativ 200 de tari sa introduca verificarea identitatilor tuturor celor care fac tranzactii mai mari de $1,000 in criptomonede, anuland efectiv pseudonimitatea.

Firmele de investitii care specializaeza in criptomonede ar putea suferi intarzieri ale tranzactiilor si costuri tranzactionale ridicate. Membri ai industriei au advertizat utilizatorii de criptomonede, de asemenea, cu privire la  costuri de conformitate ridicate, si sustin ca afacerile care isi micsoreaza responsabilitatile ar putea sa se inchida intru totul. (Sursa EN)

Noua creatie in lumea inteligentei artificiale, Vitalik Boterin

Vitalik Boterin este un robot alimentat de invatare automata (en. Machine Learning – ML), care il imita  pe fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin. VitaliBot, care are mai mult de 800 de follow-eri pe Twitter, prezinta un interes pentru oamenii din lumea cripto pentru mai multe motive, in primul rand acuratetea cu isi imita tizul uman.

Fanii crypto sunt amuzati de similaritatile, acuratetea si viteza cu care acest robot invata, in special dat fiind caracterul recunoscut al lui Buterin. Creeatorul lui VitaliBot este David Moskowitz, co-fondator al platformei de evaluare a programarii Indorse. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S