Ripple finalizeaza investitia in MoneyGram

Compania Ripple a completat investitia de $50 milioane in platforma MoneyGram. In plata finala, Ripple a cumparat capital propriu in valoare de $20 milioane la un pret de $4.10 pe actiune.

MoneyGram va folosi acest capital pentru a-si sustine operatiunile, indeosebi pentru extinderea utilizarii sistemului de plati de la Ripple xRapid, care foloseste criptomoneda XRP. (Sursa EN)

Firma de booking crypto Travala in parteneriat cu Booking.com

Travala, un serviciu care le permite utilizatorilor sa plateasca sederile in hoteluri folosind criptomonede, le ofera acum optiunea de a rezerva orice hotel de pe Booking.com. Travala a anuntat in data de 25 noiembrie ca a integrat deja cazarile de pe Booking.com in platforma.

Noua functie le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a rezerva peste 90,000 de destinatii folosind criptomonede. Clientii Travala pot plati cu tokenul propriu AVA sau cu 20 de monede crypto majore precum Bitcoin, Ether, Stellar sau Cardano. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S