Stiri Blockchain si crypto – Ripple, noua platforma Xpring – Scoala crypto gratuita Andreessen Horowitz – 13.12.2019

Stiri Blockchain si crypto – Ripple, noua platforma Xpring – Scoala crypto gratuita Andreessen Horowitz – 13.12.2019

Ripple si-a condensat platforma de programare Xpring intr-un singur site

Noua platforma are ca scop permiterea programatorilor sa integreze platile in orice aplicatie mobila. Acum, Xpring.io ofera pentru acesti programatori un portofel, noi unelte, documentatie si servicii pentru clienti Xpring.

Platforma actualizata a fost anuntata in octombrie, dar companiei i-a fost necesara o perioada de doua luni pentru a crea functionalitate care le permit utilizatorilor sa detina un cont asociat cu platforma, a spus Ethan Beard, vicepresedintele Xpring. (Sursa EN)

Andreessen Horowitz anunta numele instructorilor la scoala crypto gratuita

Firma de investitii a publicat o lista cu instructorii pentru scoala de startup crypto, care va dura sapte saptamani incepand cu februarie 2020. Firma a anuntat ca printre instructorii care vor preda la scoala se numara antreprenori, programatori, investitori si experti in industria crypto si blockchain.

Instructorii ii vor antrena pe studenti folosind lectiile pe care ei le-au invatat, noi idei de proiecte si impartasirea informatiilor pentru a-I ajuta sa faca primul pas in lumea crypto.

Firma a declarat deja ca nu va primi plati din partea studentilor intrucat tinta este accelerarea dezvoltarii proiectelor existente centrate pe blockchain, precumsi incurajarea mai multor oameni talentati sa se alature. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S