Știri Blockchain și Crypto- Solana se asociază cu Terra pentru a aduce Stablecoin în dApp Ecosystem- Valoarea jetoanelor care stau la baza protocoalelor DeFi a depășit din nou 1 miliard de dolari - 02-05-2020

Rețeaua de blockchain din S.U.A., Solana a făcut echipă cu platforma Terra de plăți din Coreea de Sud Terra pentru a aduce stabilizatori în ecosistemul său dApp. Platforma Terra este susținută de gigantul coreean de comerț electronic TMON

Știri Blockchain și Crypto- Solana se asociază cu Terra pentru a aduce Stablecoin în dApp Ecosystem- Valoarea jetoanelor care stau la baza protocoalelor DeFi a depășit din nou 1 miliard de dolari - 02-05-2020

Solana se asociază cu Terra pentru a aduce Stablecoin în dApp Ecosystem

Rețeaua de blockchain din S.U.A., Solana a făcut echipă cu platforma Terra de plăți din Coreea de Sud Terra pentru a aduce stabilizatori în ecosistemul său dApp. Platforma Terra este susținută de gigantul coreean de comerț electronic TMON.

Solana a fost lansată în 2019 și susține că are o tehnologie superioară în ceea ce privește scalarea (65.000 tranzacții pe secundă), securitate și descentralizare. Parteneriatul le permite dezvoltatorilor săi dApp să accepte plăți cu costuri stabile și stabile prin prețuri, printr-o nouă tehnologie token bridge. Coo Solana, Raj Gokal, a declarat că parteneriatul extinde capacitățile platformei: „Aducând stabilizatoare în rețeaua noastră, ne propunem să extindem în mod dramatic spațiul de proiectare pentru dezvoltatori, deschizând ușa către aplicații noi care necesită plăți stabile la prețuri.”

Platforma de plată CHAI de la Terra are o bază de utilizatori activă lunară de peste 1 milion, iar rețeaua înregistrează volume de tranzacții zilnice în jur de 3 milioane de dolari.

Taxe de 0,5%, în comparație favorabilă cu taxele tipice de card de aproximativ 3,5%.

Rețeaua va fi încorporată în ecosistemul Solana printr-un pod cu latență scăzută, creând capacitatea de a folosi jetoane dintr-un lanț și de a le mentine pe cealaltă.

Terra a declarat într-o declarație că noul parteneriat este cel mai bun din ambele lumi: „Lucrând împreună, credem că acest parteneriat va încuraja o comunitate înfloritoare de dApps care să pună în valoare punctele tari ale vitezei Solanei și ale ecosistemului stabil Bitcoin de la Terra”.(Sursa EN)

Valoarea jetoanelor care stau la baza protocoalelor DeFi a depășit din nou 1 miliard de dolari

Această realizare vine pe fondul unei creșteri în proliferarea proiectelor DeFi, agregatorul de date DeFiMarketCap estimând 246 de proiecte pentru a fi active. Capitalizarea combinată s-a prăbușit sub un miliard de dolari, pe fondul prăbușirii criptomonedelor din martie care a stârnit o criză de lichidități pentru proiectul DeFi de top, MakerDAO (MKR).

Conform DeFiMarketCap, cele mai mari trei jetoane reprezintă peste jumătate din capitalizarea combinată DeFi - Maker reprezentând 28%, 0x (ZRX) cuprinzând 16% și Synthetix Network Token (SNX) totalizând 11% din plafonul de piață DeFi.

Jetoanele prezintă o corelație puternică, doar patru dintre primele 100 de protocoale producând fluctuații de preț care depășesc 5% în ultimele 24 de ore. Capitalizarea combinată actuală a jetoanelor DeFi este de 1,05 miliarde de dolari.

Defi Pulse estimează că activele de 703,3 milioane USD sunt în prezent blocate în protocoalele DeFi - MakerDao reprezentând 49%.

Valoarea fondurilor combinate blocate în protocoalele DeFi a depășit 1 miliard de dolari în februarie, în timp ce capitalizarea activelor MakerDao a devenit o valoare maximă de peste 500 de milioane de dolari. Cu toate acestea, după ce a publicat valoarea maximă actuală de 750 de milioane de dolari la 15 februarie, capitalizarea Maker a început să se retragă.

Accidentul de la mijlocul lunii martie ar accelera declinul lui Maker - fondurile blocate scăzând cu 44% de la 505 milioane dolari la 310 dolari în doar două zile și cu o scădere de aproape 60% de la mijlocul lunii februarie.

DeFi Pulse estimează că primele trei protocoale - Maker, Synthetix și Compound - reprezintă 76% din totalul activelor blocate, cu 536,1 milioane USD.

Numărul de proiecte DeFi care oferă servicii de creditare a crescut semnificativ în ultimul an, tranzacțiile DeFi ajungând să reprezinte până la o treime din spațiul de bloc Ethereum (ETH).

Pe 8 aprilie, PieDAO a lansat primul fond, numit BTC ++, pe Uniswap. PieDAO permite utilizatorilor să creeze portofolii tokenizate care oferă expunere atât la cripto, cât și la active tradiționale prin active sintetice. PieDAO BTC ++ este deja cel de-al 88-lea cel mai mare protocol DeFi, cu fonduri blocate în valoare de 95.200 USD.

Răspunderea limitată a OpenLaw pentru organizația autonomă descentralizată cu profit, LAO, a anunțat că își va deschide porțile pentru aderare la 28 aprilie. Calitatea de membru LAO este disponibilă numai pentru investitorii acreditați.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.