Stiri Blockchain si crypto – Solutia pentru viteza tranzactiilor crypto – Zcash finanteaza o noua aplicatie de mesagerie – 05.12.2019

Stiri Blockchain si crypto – Solutia pentru viteza tranzactiilor crypto – Zcash finanteaza o noua aplicatie de mesagerie – 05.12.2019

O firma coreeana are solutia pentru viteza de tranzactii pe blockchain

Firma Bloom Technology din Coreea de Sud a anuntat ca au creat o tehnologie noua care ar putea accelera efectuarea tranzactiilor pe blockchain.

Conform unui articolUnites Press, directorul Bloom Technology, Lee Sang-yoon a declarat ca prin tehnologia Lotus Chain a companiei, s-a reusit reducerea timpului de procesare a tranzactiilor la fractiuni dintr-o secunda.

Acest lucru a fost posibil printr-un test cu 635 de noduri pentru a dezvalui viteza tehnologiei Lotus Chain, iar rezultatele au aratat ca o tranzactie blockchain ar dura intre 0.13 si 0.23 secunde. (Sursa EN)

Zcash finanteaza o noua aplicatie de mesagerie decentralizata

Compania non-profit Open Privacy lucreaza la proiectul Cwtch, inca in stadii infantile, dar cu rezultate promitatoare. Multumita unei donatii din partea Zcash de $40,000 de dolari, compania va angaja un designer si va continua cercetarile pentru a dezvolta proiectul.

Pe langa serviciile de mesagerie oferite de Cwtch, aplicatia va putea fi folosita pentru plati online intre utilizatori, folosind criptomonede sau alte modalitati de plata. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S