Stiri Blockchain si crypto – TRON va rascumpara TRX de $20 milioane – O banca suedeza emite propria criptomoneda – 01.07.2019

Stiri Blockchain si crypto – TRON va rascumpara TRX de $20 milioane – O banca suedeza emite propria criptomoneda – 01.07.2019

TRON planifica o rascumparare de TRX in valoare de $20 milioane

In timpul celebrarilor pentru “ziua independentei” a fundatiei TRON – ziua in care aceasta a terminat token swap-ul de TRX de pe blockchain-ul Ethereum pe propriul blockchain – presedintele Justin Sun a tinut un live stream in care a dezvaluit cel mai ambitios buyback de token-uri din industrie.

In cursul urmatorului an, fundatia TRON are in plan sa cheltuiasca 20 de milioane de dolari rascumparand TRX in mai multe transe in piata secundara. Desi depozitul de token-uri al fundatiei va fi deschis abia in 1 ianuarie 2020, organizatia non-profit nu are “planuri specifice” pentru noii TRX si sustin ca vor continua sa adauge mai multi TRX in depozite. (Sursa EN)

Noua criptomoneda a unei banci suedeze

Banca online suedeza Dukascopy isi dezvolta propria stablecoin pe blockchain-ul Ethereum, conform documentuluipublicat pe 27 iunie. Banca intentioneaza sa emita stablecoin-uri ERC-20 numite “Dukascash” convertibile in euro, franci elvetieni si dolari americani, si treptat sa creasca lista de valute de baza in functie de cererea clientilor.

In document mai e specificat faptul ca scopul principal al introducerii Dukascash este sa consolideze folosirea de token-uri pentru plata pe blockchain emise de Dukascopy. Stadiul de testare publica va incepe in 3 iulie.

Banca are in plan sa ofere un serviciu de custodie pentru token-uri Dukascash, si sa le accepte din partea clientilor la o rata de schimb de 1:1 in moneda fiat de baza, ca si plata pentru serviciile lor. (Sursa EN)

Echipa TradesilvaniaNu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S