Stiri Crypto 29 Martie 2023: Disney renunta la echipa Metaverse; Utilizatorii Telegram pot trimite USDT prin chat; Algorand se dezvolta in India

  • Gigantul de divertisment Disney a renuntat la divizia Metaverse, ca parte a unui plan mai amplu de restructurare, pentru a-si reduce cheltuielile de operare cu 5,5 miliarde de dolari. Toti cei aproximativ 50 de membri ai diviziei Metaverse vor ramane fara un nou contract de munca, cu exceptia lui Michael White, care a condus unitatea mai larga de produse de consum. Divizia Metaverse a fost dezvoltata in februarie 2022 pentru a crea noi modalitati pentru a interactiona cu publicul Disney.
  • Utilizatorii Telegram pot trimite acum Tether (USDT), cea mai mare moneda stabila din lume dupa capitalizarea pietei, in cadrul chaturilor din aplicatia de mesagerie. USDT a fost adaugat la botul @wallet de pe Telegram, extinzand facilitatea aplicatiei de mesagerie pentru cumpararea si vanzarea de active digitale. Expertii spun ca integrarea platilor crypto in aplicatii de mesagerie precum Telegram ar trebui sa fie o dezvoltare pozitiva pentru adoptia globala a criptomonedelor.
  • Potrivit unui studiu generat de o platforma de tranzactionare crypto, femeile din Singapore sunt mai predispuse sa genereze profit din investitiile crypto decat utilizatorii de sex masculin. Sondajul anual a fost realizat in februarie si a chestionat 1.500 rezidenti din Singapore. Conform datelor sondajului, 76% dintre femei au raportat ca au generat profit, comparativ cu 72% dintre barbati.
  • Protocolul Blockchain Algorand (ALGO) se dezvolta in India cu un proiect care isi propune sa inoveze in spatiul Web3. AlgoBharat nu este o entitate inregistrata in India, dar va avea o echipa dedicata utilizarii reale a blockchain-ului in India. Echipa din spatele AlgoBharat au prezentat proiectul la diverse universitati de inginerie din India, in cautarea unor experti potriviti. Firma a colaborat recent cu autoritatile pentru a gazdui un hackaton cu 300 de participanti si 50 de startupuri.
  • Legislatorii Uniunii Europene au adoptat un nou proiect de lege care ar impune un plafon de 1.000 de euro pentru transferurile anonime de criptomonede. Legea vine ca suport in incercarea de a combate spalarea banilor si finantarea terorismului. Potrivit unei declaratii a Parlamentului European, limita s-ar aplica unui transfer crypto in cazurile in care un client nu poate fi identificat.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) si alte 62 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Intra in contul tau de tranzactionare sau deschide un cont nou pe platforma Tradesilvania.